جمع‌آوری کمک‌های دانشگاهیان برای مناطق سیل‌زده در دانشگاه تهران

کمک‌های دانشگاهیان برای ارسال به مناطق سیل‌زده توسط شورای هماهنگی کانون‌های فرهنگی، هنری، اجتماعی و دینی دانشگاه تهران، جمع‌آوری می‌شود.

به گزارش اداره کل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران، با توجه به وقوع سیل و وارد آمدن خسارت به هموطنان عزیزمان در استان سیستان و بلوچستان، شورای هماهنگی کانون‌های فرهنگی، هنری، دینی و اجتماعی دانشجویان دانشگاه تهران اقدام به جمع‌آوری کمک‌های نقدی و غیر نقدی دانشگاهیان کرده است.

دانشگاهیان می‌توانند با مراجعه به باشگاه دانشجویان نسبت به تحویل کمک‌های غیر نقدی خود اقدام کنند.

کمک‌هاى غیر نقدى: انواع کنسرو، آب معدنى، نان خشک، شیر خشک، پتو، کاپشن و لباس گرم، لوازم و اقلام بهداشتی و دارو.

می توانید برای واریز کمک‌های نقدی به شماره کارت و حساب مرکز نیکوکاری دانشجویی والعصر اقدام فرمایید.

شماره کارت: ۶۰۳۷۹۹۷۹۵۰۱۰۹۷۳۷

شماره حساب : ۸۸۰۵۰۷۱۲۳