موافقت با صدور مجوز دو نشریه در جلسه کمیته ناظر بر نشریات دانشگاه تهران

در جلسه کمیته ناظر بر نشریات دانشگاه تهران امروز ۲۳ دی ماه با صدور دو نشریه موافقت شد.

به گزارش اداره کل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران؛ جلسه کمیته ناظر بر نشریات دانشجویی دانشگاه تهران در روز دوشنبه ۲۳ دی ماه برگزار شد.

در این جلسه با صدور مجوز نشریات «نگارستان فرهنگ» با مدیر مسئولی «علیرضا صبا» و «معلم ثانی» با مدیر مسئولی «زهرا هاشمی» موافقت شد. درخواست تغییرات در نشریات «کاوش» با مدیر مسئولی «عرفان بوالحسنی» و «پرانتز» با مدیر مسئولی «مهراب زندی» نیز مورد موافقت قرار گرفت و با انتشار الکترونیکی نشریه «برسم» از نشریه‌های دانشکده محیط زیست در سامانه نشریات stdpub.ut.ac.ir موافقت شد.

در این جلسه محمدامین میرعرب رضی، علی بختیاری، محمدامین رضائیان پارسا و محمدمهدی صارمی به عنوان دانشجویان عضو در کمیته اجرایی و آرش جولاده و علیرضا صبا به عنوان دانشجویان عضو در هیات نظارت بر انتخابات نمایندگان مدیران مسئول نشریات دانشجویی در کمیته ناظر بر نشریات با حضور نمایندگان دانشجویان مطابق ضوابط مندرج در ماده ۳ و ۴ شیوه‌نامه برگزاری انتخابات نمایندگان مدیران مسئول نشریات دانشگاهی در کمیته ناظر انتخاب شدند.

همچنین در این جلسه درخواست اعطای امتیاز حرفه‌ای به چند نشریه بررسی شد و در نهایت با ارسال درخواست اعطای امتیاز نشریه حرفه‌ای برای نشریه “دریچه” با مدیر مسئولی پدرام فیضی به معاونت پژوهشی دانشگاه موافقت شد.

گفتنی است برای کسب امتیاز نشریه حرفه‌ای، مدیران مسئول نشریات دانشجویی واجد شرایط که به‌صورت ادواری و مستمر نشریه آنها منتشر و توزیع می‌شود، می‌توانند درخواست خود را به دبیرخانه کمیته ناظر بر نشریات واقع در اداره کل فرهنگی و اجتماعی ارسال کنند. درخواست پس از بررسی در کمیته ناظر بر نشریات، به کمیته اعطای امتیاز نشریه حرفه‌ای مستقر در معاونت پژوهشی دانشگاه با ترکیب مدیر کل برنامه‌ریزی و نظارت پژوهشی، کارشناس علم‌سنجی معاونت پژوهشی و مدیر کل فرهنگی و اجتماعی ارجاع داده خواهد شد تا نسبت به بررسی نشریات و اعطای امتیاز به آنها مطابق ضوابط و دستورالعمل‌های معاونت پژوهشی اقدام شود.

در این کمیته، نشریات حرفه‌ای مرتب براساس رعایت شاخص‌های مد نظر ارزیابی خواهند شد و بر مبنای امتیاز کسب شده، میزان امتیاز علمی آنها ارتقا یا در همان سطح تمدید خواهد شد یا اینکه برای رفع اشکالات به نشریه فرصت داده می‌شود.