اردوی علمی-زیارتی مشهد مقدس ویژه دانشجویان دانشگاه تهران

کانون قرآن و عترت باشگاه دانشجویان دانشگاه تهران با همکاری و مجمع مدارس دانشجویی قرآن و عترت (ع)  اردوی علمی – زیارتی مشهد مقدس را برگزار می‌کند.

به گزارش اداره کل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران؛ کانون قرآن و عترت باشگاه دانشجویان دانشگاه تهران با همکاری مجمع مدارس دانشجویی قرآن و عترت (ع)  اردوی علمی – زیارتی مشهد مقدس را برگزار می‌کند.

گفتنی است؛ این اردو به منظور جمع بندی کلاس‌های تشکیل شده در سطح دانشگاه در ترم پائیز ۹۸ با محوریت سوره مبارکه عبس ۱۵ الی ۱۸ بهمن ماه  برگزار می‌گردد.

اولویت با دانشجویان وروردی ۹۸ دانشگاه تهران (تمامی مقاطع) و دانشجویان سایر ورودی‌ها که در کلاس‌های مقدمات تدبر دانشگاه تهران شرکت نموده‌اند، است.

علاقمندان برای ثبت نام جهت شرکت در این اردو تا روز ۲۵ دی ماه مهلت دارند. برای کسب اطلاعات بیشتر اینجا را کلیک کنید.