بازدید دکتر سرسنگی از دومین نمایشگاه دستاوردهای هنرجویان مرکز توسعه آموزش‌های فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران

به گزارش اداره کل معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران؛ دکتر مجید سرسنگی معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران از دومین نمایشگاه دستاوردهای هنرجویان مرکز توسعه آموزش‌های فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران در باشگاه دانشجویان دانشگاه تهران بازدید کرد.

دومین نمایشگاه دستاوردهای هنرجویان مرکز توسعه آموزش‌های فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران از روز ۱۰ الی ۱۲ دی ماه در باشگاه دانشجویان دانشگاه تهران برگزار شد.

آثاری از رشته‌های سفالگری، نقاشی، طراحی، نقاشی-خط، طراحی-خط، نقاشی روی پارچه، طلا و جواهر، تذهیب، خوشنویسی و میناکاری در این نمایشگاه در معرض دید عموم قرار گرفت.

/انتهای پیام