دکتر سرسنگی: برگزاری «صفرمین رویداد تئاتر فنی» توسط پردیس دانشکده های فنی قابل تقدیر است/ معاونت فرهنگی از اجراهای گروه ها در واحدهای دیگر حمایت می کند

معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران گفت: «صفرمین رویداد تئاتر فنی» توسط پردیس دانشکده های فنی قابل تقدیر است.

به گزارش اداره کل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران؛ دکتر مجید سرسنگی معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران در مراسم اختتامیه «صفرمین رویداد تئاتر فنی» در تالار رجب بیگی دانشکده فنی دانشگاه تهران ضمن قدردانی از برگزار کنندگان و شرکت کنندگان در این رویداد فرهنگی و هنری اظهار کرد: دانشگاه تهران تنها دانشگاه در سراسر کشور است که یک مرکز تخصصی تئاتر به نام «تالار مولوی»  دارد.

وی درباره سهم دانشجویان دانشگاه تهران از اجرا در «تالار مولوی» گفت: در دوره جدید از مسئولان «تالار مولوی» خواستیم که سهم استفاده دانشجویان دانشگاه تهران از این تالار بیشتر شود.

دکتر سرسنگی ضمن قدردانی از اجراهای گروه های حاضر در «صفرمین رویداد تئاتر فنی»، برگزاری چنین رویدادی را در پردیس دانشکده های فنی قابل تقدیر دانست ، گفت: یکی از اتفاقات خوب و علاقه بنده این است که گروه های حاضر در این رویداد به «تالار مولوی» راه پیدا کنند و هر چند با اجراهای چند شبه در «تالار مولوی» حضور داشته باشند.

وی اظهار کرد: دانشگاه تهران دانشگاهی جامع است به این معنی که دانشجوی دانشکده های فنی می تواند با حوزه های ادبیات و هنر ارتباط داشته باشد، همانطور که دانشجویان ادبیات و هنر می توانند با حوزه های مدیریت، جامع شناسی و روانشناسی ارتباط داشته باشند.

معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران با تأکید بر اینکه دانشگاه تهران و معاونت فرهنگی از این رویداد فرهنگی و هنری حمایت می کند تا در دوره های بعد بهتر برگزار شود، افزود: همچنین امیدوارم در دوره های بعد از نویسندگان جوان دانشگاهی داخلی بیشتر استفاده شود.

دکتر سرسنگی در پایان خاطر نشان کرد: یکی از آرزوهای ما این است که گروه های هنری دانشگاه به غیر از واحدهای خودشان در واحدهای دیگر نیز حضور داشته باشند. لذا اعلام آمادگی می کنم از اجراهای شما در واحدهای دیگر حمایت کنیم.

آیین اختتامیه صفرمین رویداد تئاتر فنی با حضور دکتر سرسنگی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران، دکتر حسنلو معاونت فرهنگی و دانشجویی پردیس دانشکده های فنی دانشگاه تهران و گروه های تئاتر دانشجویی و دانشجویان فعال کانون های فرهنگی و هنری در تالار رجب بیگی پردیس دانشکده های فنی دانشگاه تهران برگزار شد.

شایان ذکر است صفرمین رویداد تئاتر فنی از ۱۹ آذر الی ۷ دی ماه ۱۳۹۸ با همکاری کانون تئاتر دانشکده فنی دانشگاه تهران، کانون نمایش دانشگاه تهران (باشگاه دانشجویان) و دانشجویان فعال کانونی دانشکده فنی، با حمایت معاونت فرهنگی پردیس دانشکده های فنی و اداره کل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران و به دبیری امیرحسین شیرالی برگزار شد.