برگزاری دومین نمایشگاه دستاوردهای هنرجویان مرکز توسعه آموزش‌های فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران

دومین نمایشگاه دستاوردهای هنرجویان مرکز توسعه آموزش‌های فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران در باشگاه دانشجویان دانشگاه تهران برگزار می‌گردد.

به گزارش دفتر ارتباطات و امور رسانه معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران؛ دومین نمایشگاه دستاوردهای هنرجویان مرکز توسعه آموزش‌های فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران از روز ۱۰ الی ۱۲ دی ماه در باشگاه دانشجویان دانشگاه تهران برگزار می‌گردد.

آثاری از رشته‌های سفالگری، نقاشی، طراحی، نقاشی-خط، طراحی-خط، نقاشی روی پارچه، طلا و جواهر، تذهیب، خوشنویسی و میناکاری در این نمایشگاه در معرض دید عموم قرار گرفته است.

گفتنی است؛ هنرجویان مرکز توسعه آموزش‌های فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران با گذراندن دو سال دوره آموزشی آثار خود را در این نمایشگاه به نمایش گذاشته‌اند.