آغاز به کار مرکز عرضه محصولات علمی، فرهنگی و هنری کمان در دانشگاه تهران

در راستای حمایت از تولیدات دانشجویان دانشگاه تهران، مرکز عرضه محصولات علمی، فرهنگی و هنری کمان در باشگاه دانشجویان دانشگاه تهران آغاز به‌کار کرد.

به گزارش معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران، فروشگاه کمان از پنج بخش رنگین کمان، کمانگیر، کماندار، کمانچه و کمانگر تشکیل شده است که هر کدام وظیفه خود را دارند.

رنگین کمان جایی برای فروش آثار هنری دانشجویان دانشگاه است. در بخش کمانگیر نشریات دانشجویی دانشگاه تهران می‌توانند نسخه‌های قابل فروش خود را عرضه کنند. در بخش کماندار، دانشجویان می‌توانند کتاب‌های خود را بفروشند یا تعویض کنند. در کمانچه نیز علاقه‌مندان می‌توانند از تولیدات کتاب و نشریه در حوزه‌های مختلف بهره‌مند شوند. تولیدات دست ساخته دانشجویان نیز در بخش کمانگر به فروش می‌رسد.

علاقه‌مندان می‌توانند از طریق پست الکترونیکی kamandar.pub@gmail.com یا مراجعه به این مرکز واقع در باشگاه دانشجویان دانشگاه تهران، اطلاعات بیشتر را کسب کنند.