شماره پنجم «دریچه» رونمایی شد

مراسم رونمایی از شماره پنجم فصلنامه دریچه، با موضوع روایت، برگزار شد.

به گزارش معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران، این مراسم به همت انجمن علمی دانشجویی معماری دانشگاه تهران، صاحب امتیاز فصلنامه و با حضور اساتید، مسئولین دانشگاه و جمعی از دانشجویان و مخاطبین فصلنامه دریچه چهارشنبه ۱۳ آذرماه در نگارخانه پردیس هنرهای زیبای دانشگاه تهران برگزار شد.

مدیرمسئول این نشریه، پدرام فیضی، محمدجواد احمدی‌زاده، سردبیر، شهاب‌الدین تصدیقی، ناظر علمی حسین شاه‌حسینی، مشاور هنری، امید خوئین، صفحه‌آرا، کیانا پرسا مدیر مالی آن است.

اعضای هیئت تحریریه آن را حسین ارشدی و امیرعباس علیاری، به عنوان دبیران ثابت و مشاور سردبیر، علیرضا محمدی به عنوان دبیر بخش پرونده ویژه، نیما امامی به عنوان، دبیر بخش پرونده آزاد، سپیده حاجی‌محمودزاده به عنوان دبیر بخش برگردان، سروش افشارپور و فریما نکویی، دبیران بخش گفت‌و‌گو و سام سبزواری به عنوان دبیر بخش انگاره‌ها تشکیل می‌دهند.

در ابتدای مراسم رونمایی از شماره پنچم نشریه دریچه محمدجواد احمدی‌زاده، سردبیر، به معرفی محوریت‌های محتوایی فصلنامه و روند تکمیل فصلنامه و معرفی حامیان فصلنامه پرداخت. در ادامه، مراسم با سخنرانی دکتر سعید خاقانی از اعضای هیئت علمی معماری دانشگاه تهران و دکتر محمدیاسر موسی‌پور، مدرس، منتقد و پژوهشگر معماری دنبال شد و در نهایت با طرح‌هایی گرافیکی بخشی از محتوای نشریه به حضار ارائه شد.

همچنین در این مراسم، دکتر محمدعلی زارع چاهوکی، مدیر کل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران، دکتر مجید پرچمی معاون فرهنگی و دانشجویی پردیس هنرهای زیبا، دکتر سعید حقیر، دکتر ادیبی و پرستو عشرتی از اعضای هیئت علمی معماری دانشگاه تهران، مهندس امین سامینی، نماینده مدرسه نوآوری ارج و از حامیان مالی فصلنامه و زهرا طولابی، نماینده خانه خلاقیت زرافه از حامیان مالی فصلنامه حضور داشتند.

فروش این نشریه در دانشگاه تهران، از یکشنبه ۱۶ آذرماه به مدت یک هفته از ساعت ۱۰الی۱۵ در کلوناد پردیس هنرهای زیبا دانشگاه تهران انجام می شود. همچنین علاقه مندان می توانند از اینجا نسخه الکترونیک آن را مطالعه کنند.