سومین همایش ملی تجلیل از برگزیدگان مسئولیت های اجتماعی برگزارشد.

سومین همایش ملی تجلیل از برگزیدگان مسئولیت های اجتماعی در روز شنبه  ۲۰ اذر ۹۵، با حضور دکتر محمود نیلی‌ احمدآبادی، رئیس دانشگاه تهران، دکتر مجید سرسنگی معاون فرهنگی این دانشگاه، دکتر سیدطه هاشمی‌ معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی، هنرمندان، بازیگران، نمایندگان مجلس و نمایندگانی از وزارت راه و شهرسازی و وزارت تعاون و رفاه اجتماعی، وزارت بهداشت و دانشجویان دانشگاه تهران در تالار فردوسی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران،دکتر محمود نیلی احمدآبادی، رئیس دانشگاه تهران در این مراسم گفت: در مراسم ۱۶ آذر، دانشجویان احساس مسئولیت کردند و آمدند و دیدگاه‌های خود را در حضور ریاست جمهوری درباره مسائل و مشکلات به زبان آوردند و گفتند که دانشجو زنده است و در راه اعتلای کشور می‌کوشد و رئیس‌جمهور نیز با توجه خود فضای ویژه‌ای را به وجود آورد.
او افزود: در دنیا مسئولیت اجتماعی به عنوان ماموریت سوم دانشگاه‌ها به حساب می‌آید. مسئولیت اجتماعی فقط با پول امکان‌پذیر نیست، بلکه دانشگاه هم حتما باید دخالت داشته باشد. اگر دانشجویان بپذیرند در کنار آموزش و پرورش مسئولیت اجتماعی هم دارند، مطمئنا به صورت دیگری درس می‌خوانند و تلاش می‌کنند.وی در پایان گفت: امیدواریم که دانشگاه تهران همان طور که الگوی خوبی در آموزش عالی هست همچنین بتواند مرجعی برای فعالیت ها و مسئولیت‌های اجتماعی باشد.
در ادامه این مراسم، دکتر مجید سرسنگی معاون فرهنگی دانشگاه تهران نیز گفت: برای دانشگاه‌های نسل سوم اسامی مختلفی را انتخاب می‌کنند، اما با هر عنوانی که باشند، دانشگاه‌های نسل سوم باید ارتباط خود را با جامعه عمق ببخشند و در حوزه مسئولیت اجتماعی فعالیت‌های اثرگذار زیادی را انجام دهند.
در طول این مراسم از سازمان‌های مردم‌نهاد، خیران، فعالان حوزه مسئولیت اجتماعی و فعالان این حوزه در دانشگاه‌ها تقدیر شد. در حوزه دانشگاهی از نمایندگان دانشگاه تربیت مدرس، دانشگاه مطالعات جهان دانشگاه تهران و دانشگاه شهید بهشتی تقدیر شد.

گزارش تصویری: