برگزاری ششمین همایش عصای سفید در دانشگاه تهران

ششمین همایش عصای سفید به مناسبت روز جهانی معلولین در دانشگاه تهران برگزار می‌شود.

به گزارش معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران، این همایش از سوی کانون دانش پژوهان با آسیب بینایی باشگاه دانشجویان دانشگاه تهران، سه شنبه، ۱۲ آذر ۱۳۹۸ از ساعت ۱۴ تا ۱۷ در تالار شیخ انصاری دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران برگزار می‌شود.

در این همایش، مسئولان و مقاماتی از وزارتخانه‌ها، سازمان‌ها و نهادهای مرتبط حضور خواهند داشت. همچنین نمایشگاهی از دستاوردها و توانمندی‌های دانشجویان روشندل دانشگاه تهران در زمینه فناوری‌های نوین و صنایع دستی، در محل همایش از ساعت ۱۲ تا ۱۷ دایر خواهد بود.

شرکت در این همایش برای عموم آزاد است و علاقه‌مندان می‌توانند برای حضور در همایش به نشانی خیابان انقلاب، خیابان ۱۶ آذر، درب غربی دانشگاه تهران، دانشکده حقوق و علوم سیاسی مراجعه کنند.