سومین همایش ملی تجلیل از برگزیدگان حوزه مسئولیت های اجتماعی

photo_2016-12-06_20-24-21

سومین همایش  ملی «تجلیل از برگزیدگان حوزه مسئولیت های اجتماعی» توسط «کانون دانشجویی مرهم» معاونت فرهنگی اداره‌کل امور فرهنگی و اجتماعی دانشگاه با حضور بیش از یکصد سازمان مردم­نهاد ملی و استانی و جمع کثیری از دانشجویان، هنرمندان و فعالان اجتماعی بیستم آذر ۱۳۹۵ در تالار فردوسی دانشگاه تهران از ساعت ۱۵ برگزار می‌شود.
ترویج مسئولیت‌پذیری اجتماعی در سطوح مختلف، تبیین نقش دانشگاه در کاهش آسیب‌های اجتماعی، حساسیت‌زایی نسبت به مسایل اجتماعی، پیوند سازمان‌های مردم‌نهاد با دانشگاه، گسترش روحیه فرهنگ کار داوطلبانه و معرفی فعالان و تلاش‌گران حوزه اجتماعی، از جمله مهم‌ترین اهداف این همایش است.
تجلیل و اهدای جایزه به برگزیدگان حوزه مسئولیت اجتماعی، سازمان‌های مردم‌نهاد و شهروندان مسئولیت‌پذیر، از برنامه‌های دیگر این همایش است.