سرای نشریات دانشجویی دانشگاه تهران افتتاح شد

دکتر مجید سرسنگی، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران، در آیین افتتاح سرای نشریات دانشجویی دانشگاه، وجود بیش از ۳۸۰ نشریه دانشجویی در دانشگاه را نشان دهنده علاقه‌مندی و درک صحیح دانشجویان از فضای مطبوعات و رسانه عنوان کرد.

به گزارش معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران، آیین گشایش سرای نشریات دانشجویی دانشگاه، با حضور دکتر مجید سرسنگی، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، محمدهادی عسکری، مدیرکل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، دکتر وحید نیکنام، رییس پردیس علوم، دکتر محمدعلی زارع چاهوکی، مدیرکل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، نمایندگان مدیران مسئول نشریات دانشجویی در کمیته ناظر بر نشریات دانشگاه و جمعی از فعالان نشریات دانشجویی، ۱۸ آبان ۱۳۹۸ در ضلع جنوب غربی پردیس علوم برگزار شد.

دکتر مجید سرسنگی، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران، با اشاره به فعالیت‌های انجام شده در زمینه ساخت سرای نشریات دانشجویی ابراز امیدواری کرد که سرای نشریات دانشجویی محفلی برای اجتماع دانشجویان فعال در نشریات باشد و افزود: «امیدوارم در دیگر دانشگاه‌های کشور هم شاهد تاسیس سرای نشریات دانشجویی باشیم.» وی تاسیس سرای نشریات دانشجویی را پذیرش نشریات به عنوان یک حرکت خوب دانشجویی در دانشگاه عنوان کرد و افزود: دانشگاه تمام تلاش خود را برای ارتقای کمی و کیفی نشریات دانشجویی می‌کند.

معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران از تصویب طرح اعطای امتیاز نشریه حرفه‌ای به نشریات دانشجویی دانشگاه تهران خبر داد و این کار را به عنوان یکی از کارهای بنیادین حوزه نشریات عنوان کرد. وی با اشاره به درخواست‌های دانشجویان و مشکلات مالی دانشگاه، طرح ساماندهی چاپ نشریات دانشجویی را طرحی موفق در حوزه نشریات معرفی کرد.

محمدهادی عسکری، مدیرکل فرهنگی و اجتماعی وزرات علوم، تحقیقات و فناوری، دانشگاه تهران را یکی از دانشگاه‌های پیشرو در امر مسئولیت اجتماعی معرفی کرد. وی طرح اعطای امتیاز نشریه حرفه‌ای به نشریات دانشجویی دانشگاه را یافته بزرگ دانشگاه برشمرد و ابراز امیدواری کرد که این طرح در سطح ملی اجرایی شود.

مدیرکل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، یکی از رسالت‌های فرهنگی و اجتماعی دانشگاه‌ها را جلب مشارکت دانشجویان در حوزه فرهنگی و اجتماعی دانست و فضای نشریات دانشجویی را زمینه‌ای مناسب برای جلب مشارکت دانشجویان عنوان کردو وی با اشاره به این که در فضای منزوی، شاهد افزایش آسیب‌های فرهنگی و اجتماعی خواهیم بود، نشریات دانشجویی را نمایشگر محتوای فکری دانشگاه‌ها دانست.