اعلام برنامه‌های بزرگترین رویداد فرهنگی دانشگاه تهران

برنامه‌های دومین جشنواره فرهنگ دانشگاه تهران اعلام شد.

به گزارش معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران؛ افتتاحیه دومین جشنواره فرهنگ دانشگاه تهران، یکشنبه ۱۹ آبان، ساعت ۱۳ در باشگاه دانشجویان دانشگاه تهران برگزار می‌شود.

مسابقه بهترین ارائه پنج دقیقه نشریات دانشجویی، ۲۰ آبان از ساعت ۱۳ در سرای نشریات دانشجویی برگزار می‌شود. همچنین نشست «بررسی شیوه‌نامه انضباطی جدید دانشجویان»، دوشنبه ۲۰ آبان، ساعت ۱۴ در باشگاه دانشجویان برگزار می‌شود.

چهارمین دوره مسابقات سخنرانی‌های ترویجی UT-TED نیز دوشنبه ۲۰ و سه شنبه ۲۱ آبان از ساعت ۱۶ در باشگاه دانشجویان برگزار می‌شود.

بخش نمایشگاهی برنامه روز جهانی علم در خدمت صلح و توسعه و نمایشگاه علم در قاب هنر، از ساعت ۱۰ تا ۱۶ هر روز پذیرای بازدیدکنندگان خواهد بود. همچنین نشست علمی-فرهنگی برنامه روز جهانی علم ۱۹ آبان ساعت ۱۶، برگزار می‌شود.

اختتامیه دومین جشنواره فرهنگ دانشگاه تهران همراه با تقدیر از برگزیدگان بخش‌های مختلف جشنواره، چهارشنبه ۲۲ آبان ساعت ۱۵-۱۷ در باشگاه دانشجویان دانشگاه تهران برگزار می‌شود.

علاقه‌مندان برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به سامانه جشنواره به آدرس culfest.ut.ac.ir مراجعه کنند.