پیوند دانش و مهارت در دانشگاه تهران

دانشگاه تهران با سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور تفاهم‌نامه همکاری امضا کرد.

به گزارش معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران؛ دکتر محمود نیلی احمدآبادی؛ رئیس دانشگاه تهران و علی اوسط هاشمی؛ معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند.

هدف از این همکاری ارتقای مهارت‌های تخصصی و دانش حرفه‌ای دانشجویان و دانش آموختگان، توسعه و هدایت پژوهش‌های دانشگاهی به سمت موضوعات مهم جامعه و تقویت زیر ساخت‌های علمی و پژوهشی نهادهای موثر اجرایی است.

با این تفاهم نامه، «مرکز مدیریت مهارت آموزی و مشاوره شغلی» در معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تاسیس می‌شود. هدف این مرکز افزایش مهارت‌های تخصصی دانشجویان برای ورود به بازار کسب و کار است.

دانشجویان دانشگاه تهران علاوه بر امکان شرکت در دوره‌های آموزشی فنی و حرفه‌ای، می‌توانند از امکانات و ظرفیت‌های زیرساختی سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور در زمینه‌های آموزشی و پژوهشی استفاده کنند.

از ظرفیت‌های دیگر این تفاهم‌نامه، همکاری در زمینه توسعه پژوهش‌های کاربردی، هدفمندی پایان‌نامه‌ها و رساله‌های دانشجویان، گسترش فعالیت‌های بین الملل، فراهم ساختن بستر اشتغال مولد برای دانش آموختگان و استفاده از ظرفیت‌های آموزشی و پژوهشی در انجام ماموریت‌های دانشگاه و سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای است.

دانشجویان و اعضای هیات علمی علاقمند برای کسب اطلاعات بیشتر از این تفاهم‌نامه و برای استفاده از ظرفیت‌های مذکور می‌توانند متن آن را از اینجا دریافت کنند.