«نشریات حرفه‌ای»؛ راهی برای ارتقاء و تقویت نشریات دانشجویی

برای اولین بار در کشور، دانشگاه تهران به نشریات دانشجویی امتیاز علمی خواهد داد.

با هدف رشد و ارتقای نشریات دانشجویی دانشگاه؛ طرح “اعطای امتیاز نشریه حرفه‌ای به نشریات برتر دانشجویی دانشگاه تهران” با همکاری معاونت پژوهشی اجرا می‌شود. این طرح شامل تمامی نشریات دانشجویی با زمینه‌ها و فرمت‌های مختلف می‌شود و نشریات دانشجوی‌ای که به لحاظ فرمی، محتوایی و اصول فنی در سطح بالایی قرار داشته باشند؛ می‌توانند حائز این امتیاز شوند. مدیران مسئول نشریات دانشجویی دانشگاه تهران با ارسال درخواست کسب امتیاز حرفه‌ای به دبیرخانه کمیته ناظر بر نشریات واقع در اداره کل فرهنگی و اجتماعی پس از بررسی درخواست در کمیته ناظر بر نشریات و ارجاع آن به کمیته اعطای امتیاز نشریه حرفه‌ای، می‌توانند امتیاز علمی نشریات حرفه‌ای را کسب کنند.

معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران در طی سه سال گذشته، با رونمایی از “سامانه نشریات دانشجویی” به نشانی stdpub.ut.ac.ir به بارگذاری، نمایه‌سازی و انتشار الکترونیکی نشریات دانشجویی کمک کرد. همچنین با تصویب و اجرایی کردن “طرح مالی” در روند چاپ و انتشار فیزیکی نشریات دانشجویی تسهیلاتی را فراهم کرد. همچنین با ایجاد “سرای نشریات دانشجویی” در پردیس مرکزی دانشگاه، امکان تبادل نظر، کنشگری و فعالیت نشریات دانشجویی را گسترش داد و در حال حاضر نیز، با تصویب طرح “اعطای امتیاز نشریه حرفه‌ای به نشریات برتر دانشجویی دانشگاه تهران” در پی احیاء و ارتقای نشریات دانشجویی و ایجاد انگیزه هرچه بیشتر در دانشجویان، برای فعالیت در این حوزه مهم از فعالیت‌های دانشجویی است.