نخستین «نمایشگاه کار» در دانشگاه تهران برگزار می شود

دانشکده مدیریت دانشگاه تهران با همکاری معاونت فرهنگی و اجتماعی، نخستین نمایشگاه کار را ۲۸ و ۲۹ آبان برگزار می‌کند.

به گزارش معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران، دانشکده مدیریت دانشگاه تهران با همکاری معاونت فرهنگی و اجتماعی، به عنوان معتبرترین مرکز آموزشی در حوزه کسب وکار در نظر دارد نمایشگاه کار دانشگاه تهران را با حضور دانشجویان و دانش‌آموختگان دانشگاه‌های سراسر کشور در روزهای ۲۸ و ۲۹ آبان ۱۳۹۸ برگزار نماید.

مؤثرترین و پر منفعت ترین شکل از فرآیند استخدام در کشور برگزاری جشنواره‌ها و نمایشگاه کار است. نمایشگاه کار، رویدادی است که در آن سازمان‌ها با موقعیت‌های شغلی خود حاضر شده و فرصت می‌یابند تا با تعداد زیادی از کارجویان ملاقات کرده و در یک فضای رقابتی افراد مورد نظر را جذب کنند. انتخاب هوشمندانه بهترین فرصت‌های شغلی از یک سو و گزینش نیروهای متخصص و با استعداد از سوی دیگر، این رویداد را به تجربه‌ای منحصر بفرد برای کارجویان و کارفرمایان تبدیل خواهد کرد.

برای مطالعه بروشور و اطلاعات بیشتر اینجا کلیک نمایید.