افتخار آفرینی دانشجویان دانشگاه تهران در سی و چهارمین جشنواره قرآن و عترت (علیهم السلام) دانشجویان سراسر کشور

دانشجویان دانشگاه تهران توانستند در مرحله سراسری سی و چهارمین جشنواره قرآن و عترت (علیهم السلام) دانشجویان، ۱۵ عنوان برتر کسب کنند.
به گزارش معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران، در رشته  حفظ ده جزء، علی بهرانی پور، حفظ ۵ جزء، علیرضا ناصری نیا، محمد حسینی پور در قرائت تحقیق، مسعود کلانتر در فیلم کوتاه، فاطمه نجارزادگان در بخش مقاله توانستند مقام اول را کسب کنند.
همچنین زهرا گودرزی مقام دوم رشته نهج البلاغه، محمدگودرزی و امین قنبری مقام دوم و سوم ترجمه و تفسیر قرآن کریم، علیرضا فاضلی جا و فاطمه قنداقی مقام دوم و سوم صحیفه سجادیه، ابولفضل فلاحی پناه مقام سوم آشنایی با سیره معصومین (علیهم السلام) ، زهرا آراسته نیا و محمدجواد شاهمرادی، عنوان دوم و سوم بخش شعر، در حفظ ۲۰ جزء، علی ناجی محله و در دعا و مناجات خوانی، مرضیه سادات موسوی، مقام سوم را کسب کردند.
اختتامیه سی و چهارمین جشنواره سراسری قرآن و عترت (علیهم السلام) با حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، مراجع تقلید و جمعی از مسئولین دانشگاهی، ۱۰ مهر ۱۳۹۸ در دانشگاه قم برگزار شد.

پیش از این مرحله دانشگاهی این جشنواره از آذر ۹۷ آغاز شد و در اردیبهشت ۹۸ با معرفی برگزیدگان به کار خود پایان داد و منتخبین به مرحله کشور معرفی شدند.