رویداد «برفراز» در دانشگاه تهران برگزار می شود

رویداد توانمندسازی «برفراز» توسط مرکز رشد صراح و با همکاری اداره کل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران برگزار خواهد شد.
به گزارش معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران؛ این رویداد برای افزایش توانمندی‌ها و مهارت‌های مورد نیاز بانوان دانشجو و دانش آموختگان دانشگاه‌ها برای ورود به بازار کار و تحقق ایده‌هایشان برگزار می‌شود.

هدف این دوره، شناخت بهتر فرد نسبت به شخصیت و مهارت‌های خود است. همچنین این دوره کمک می‌کند تا فرد چشم‌انداز و مسیر درست آینده‌ خود را پیدا کند. در همین راستا آزمون‌های شخصیت‌شناسی متعدد، مشاوره‌های کسب و کار، آموزش طراحی چشم‌انداز، طراحی بوم کسب و کار و… از کارگاه‌های مفید این دوره است.
یکی دیگر از بخش‌های دوره، آشنایی با تجربیات بانوان موفق در عرصه‌های علمی، کارآفرینی و… است که می‌تواند برای کسب تجربه و واضح تر شدن فضای پیش روی شرکت کنندگان بسیار مفید باشد.
در پایان دوره، ایده‌های برگزیده‌ افراد جهت رشد و عینیت بخشی به مرکز رشد صراح و دیگر مراکز رشد معرفی خواهد شد. همچنین موقعیت‌های شغلی متعددی به افراد شرکت‌کننده در پایان دوره معرفی خواهد شد. شایان ذکر است برای شرکت کنندگان در این دوره تعهدی برای استخدام وجود ندارد.
ثبت‌نام رویداد «برفراز» از ۱۱ مهر آغاز شده و آخرین فرصت ثبت¬نام ۲۰ مهر ماه جاری است. شرکت‌کنندگان می‌توانند از تخفیف ویژه مانند بلیت ثبت‌نام زود هنگام، گروهی و… استفاده کنند. علاقه مندان می توانند برای ثبت نام از اینجا اقدام کنند.