برنامه‌های مجمع مدارس دانشجویی قرآن و عترت (علیهم اسلام) دانشگاه تهران در نیمسال تحصیلی جدید اعلام شد

مجمع مدارس دانشجویی قرآن و عترت (علیهم السلام) اداره کل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران، برنامه‌های قرآنی در نیمسال تحصیلی جدید را اعلام کرد.
به گزارش معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران، مجمع مدارس دانشجویی قرآن و عترت (علیهم السلام)، برنامه-های خود در بخش های مختلف قرآنی در نیم سال تحصیلی جاری را آغاز می کند. عناوین برنامه‌های مهم این مدارس شامل کلاس های تدبر در قرآن، کلاس های داستان¬نویسی بر اساس آموزه های قرآنی، کلاس های رشد و تکامل انسان در مدار حق، کارگاه های خانواده توحیدی، کارگاه های نسل توحیدی، کارگاه های ساختار وجودی انسان و جامعه، کارگاه هنر انقلابی، مباحث روانشناسی اسلامی می شود.
علاقه مندان می توانند برای کسب اطلاع بیشتر به سامانه quranetratschool.ir مراجعه یا با رایانه info@quranetratschool.ir مکاتبه کنند.
مجمع مدارس دانشجویی قرآن و عترت (علیهم‌السلام)، عنوانی است که برای ١٣ گروه تخصصی مجزا و فعال مدرسه قرآن در نظر گرفته شده است. هدف اصلی تمام مدارس، تولید علم مبتنی بر قرآن با توجه به نیازهای جامعه و جریان‌سازی آن در حوزه‌های مختلف دانشگاهی، فرهنگی، تبلیغی و… است. هر مدرسه تخصصی با یک موضوع و رسالت کلان از دیگر حوزه‌های تخصصی متمایز می‌شود. البته هر موضوع کلان، خود به شاخه‌های ریزتر می‌تواند تقسیم شود. گروه‌های تخصصی، جمع‌های متمایزتری هستند که ذیل مدیریت هر مدرسه تخصصی به پژوهش، آموزش و اجرا در حوزه موضوعات ریزتر تخصصی می‌پردازند.