اهتزاز پرچم عاشورایی یا حسین (ع)، پرچم جمهوری اسلامی ایران و پرچم دانشگاه تهران بر فراز بلندترین قله در سرزمین مقاومت

یاسر ستوده کوهنورد پر افتخار ایرانی توانست تا در یک صعود حماسی و پرخطر پرچم عاشورایی یا حسین (ع)، پرچم مقدس جمهوری اسلامی ایران و پرچم دانشگاه تهران را برفراز قله سیاه بلندترین قله در منطقه لبنان، سوریه و فلسطین اشغالی به اهتزاز در بیاورد. یاسر ستوده توانست به‌صورت انفرادی با پیمایش ۲۲ کیلومتر به قله این کوه صعود کند و پرچم عاشورایی یا حسین (ع)، جمهوری اسلامی ایران و پرچم دانشگاه تهران را با موفقیت برفراز این قله به اهتزاز در بیاورد. وی هدفش از این صعود را نشان دادن قدرت جوانان ایرانی و شیعه در مقابله با ظلم و ستم بیان کرد و افزود موفقیت در عرصه‌های بین المللی نشان از اقتدار ملی و قدرت اعتقادات مذهبی در جوانان است و همانطور که مقام معظم رهبری فرمودند اسرائیل ۲۵ سال آینده را نخواهد دید. وی این صعود حماسی را به شهدای وطن و مدافع حرم تقدیم کرد.
لازم به ذکر است یاسر ستوده در سال‌های گذشته توانسته بود با موفقیت پرچم عاشورایی یا حسین (ع) و ایران را برفراز بلندترین قلل قاره‌های اروپا، آسیا و آفریقا به اهتزاز در بیاورد