از سوی کانون تئاتر دانشجویان پردیس دانشکده های فنی؛ مهلت ارسال آثار به “صفرمین رویداد تئاتر فنی”تمدید شد

کانون تئاتر دانشجویان پردیس دانشکده‌های فنی دانشگاه تهران، مهلت ارسال آثار به “صفرمین رویداد تئاتر فنی” را تا ۱۹ شهریور تمدید کرد.
به گزارش معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران؛ از سوی کانون تئاتر دانشجویان پردیس دانشکده‌های فنی و با همکاری کانون نمایش باشگاه دانشجویان، مرکز تئاتر تجربی پردیس هنرهای زیبا و با حمایت معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشکده فنی دانشگاه تهران، “صفرمین رویداد تئاتر فنی”، ۱۹ آذر تا ۴ دی ۱۳۹۸ برگزار می‌شود.
در فراخوان این رویداد آمده است:” کانون تئاتر دانشجویان پردیس دانشکده‌های فنی پس از نزدیک به یک دهه فعالیت مستمر، به منظور تشویق و ترغیب فعالان فرهنگی و دانشجویان جریان ساز و تأثیرگذار در ارتقاء سطح کیفی تئاتر فنی به عنوان یکی از بسترهای تئاتر دانشگاهی، ایجاد خلاقیت، الگوسازی برای تثبیت گسترش هنر والای نمایش، همچنین مشارکت در اعتلای سطح فرهنگِ دانشگاهی و در راستای توسعه‌ى فرهنگى و اجتماعی دانشگاه، با مشارکت دانشجویان فعال در کانون تئاتر فنی؛ رویدادی تحت عنوان صفرمین رویداد تئاتر فنی در دانشکده فنی دانشگاه تهران در بستری کاملا دانشجویی به همت دانشجویان فنی و با حمایت معاونت فرهنگی و دانشجویی پردیس دانشکده‌های فنی برگزار می نماید.
با توجه به تاکید ویژه این رویداد بر کار گروهی و اهمیت توجه به تئاتر دانشجویی؛ شناسایی ، معرفی و حمایت از گروه هایی که رشته غیر از نمایش دارند از اهداف مهم این رویداد رقابتی است.
متقاضیان تا پایان روز ۱۹ شهریور فرصت دارند طرح های نمایشی خود را در قالب فایل pdf بهمراه فایل معرفی گروه به آدرس engcultural@ut.ac.ir ارسال نمایند.”
اطلاعات بیشتر را می‌توانید از اینجا دریافت کنید.