با حضور مدیر کل هنرهای نمایشی وزارت ارشاد؛ «دریم لند» به کار خود پایان داد

نمایش دریم لند از آثار موفق دوره اخیر جشنواره تئاتر دانشگاهی در میان استقبال گسترده تماشاگران و هنرمندان شب گذشته در تئاتر مولوی به کار خود پایان داد.

به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران و به نقل از مرکز تئاتر مولوی، نمایش دریم لند به کارگردانی مرتضی جلیلی دوست و نویسندگی صبا نجاتی  از ۱۳ مرداد تا ۹ شهریور در تئاتر مولوی به روی صحنه رفت. با استقبال مخاطبان، سه اجرای ویژه نیز به این نمایش اختصاص داده شد و شنبه ۹ شهریور با حضور شهرام کرمی، مدیر کل هنرهای نمایشی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به کار خود پایان داد.

بازیگران نمایش «دریم لند» المیرا آشفته، مصطفا امیری، آوا تدین، متین حبیبیان، اسماعیل خزائی، آرش رفیعی، سپهر طهرانچی، رضا مداح و صبا نجاتی بودند.

همچنین نوید محمدزاده تهیه کننده، روح اله زندی فرد مدیر پروژه، سعیده خان بابایی طراح صحنه و لباس، مهبد شیروانی آهنگساز، وصال جواهری طراح صدا، رضا خضرایی طراح نور، مهرنوش مشهدی طراح گریم، متین حبیبیان طراح گرافیک، محمد نوحی ساخت تیزر، آوا میرشاه ولد دستیار صحنه و لباس، الهه احدی فرد دوخت لباس، سیامک پیرمحمدی، فرید پیر محمدی، علی نجاتی ساخت دکور و علیرضا محمدی و حمید نادری دستیاری کارگردان را بر عهده داشتند.

گفتنی ست هنرمندانی همچون دکتر محمدرضا خاکی، دکتر فرهاد مهندسپور، اشکان خیل نژاد، هوشنگ قوانلو، علی اصغر دشتی، جابر رمضانی، حبیب رضایی، ویشکا آسایش ،داریوش طلایی، پانته آ بهرام، و… به دیدن این نمایش نشستند.