درخشش دانشجویان دانشگاه تهران در جشنواره ملی “رویش”

اختتامیه هفتمین جشنواره کانون‌های فرهنگی، هنری، اجتماعی و دینی دانشجویان سراسر کشور “رویش” برگزار شد.
به گزارش معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران، آیین پایانی هفتمین جشنواره رویش با حضور دکتر غلامرضا غفاری و محمدهادی عسکری، معاون و مدیرکل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، دکتر محمدجواد ناطق معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تربیت مدرس، دکتر محمدعلی زارع چاهوکی، مدیرکل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران و جمعی از معاونان و مدیران دانشگاه‌های کشور، پنجشنبه ۷ شهریور ۱۳۹۸ در دانشگاه تربیت مدرس برگزار شد.
دانشجویان دانشگاه تهران توانستند ۱۰ عنوان برگزیده را کسب کنند.

کانون مذهبی حیات پردیس دانشکده‌های فنی دانشگاه تهران عنوان کانون برگزیده در نشر ارزش‌های انقلاب اسلامی را به دست آورد.
عقیل سیستانی در رشته حجم، سارا صوفی در تکنوازی ساز جهانی و سحر سلیمانی در فیلم داستانی، محمد صادق دهقانی با مستند تالان در رشته مستند عنوان برگزیده را کسب کردند.

همچنین طرح‌های حسین عبداللهی و علیرضا صبا جزو ایده‌های برگزیده این جشنواره شد.همچنین آثار شاهو رضایی در مجسمه‌سازی، مهران قاسمی و آناهیتا آقاگلی در تکنوازی ساز جهانی توانست عنوان برگزیده را کسب نماید.

در حاشیه این مراسم محمدهادی عسکری، مدیر کل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از عزم این وزارتخانه برای برگزاری هشتیمن جشنواره رویش با مشارکت دانشجویان خبر داد. وی همچنین زمان اعلام دستورالعمل رویش هشتم را هفته اول مهرماه اعلام کرد.

همچنین علیرضا محمدی، دبیر شورای هماهنگی کانون‌های فرهنگی، هنری، اجتماعی و دینی دانشگاه تهران به نمایندگی از دبیران شوراهای هماهنگی دانشگاه‌های سراسر کشور به ارائه گزارش جلسات دبیران با مسئولین وزارت علوم پرداخت. محمدی از برگزاری نخستین اجلاس کانون‌های فرهنگی در آبان ۱۳۹۸ خبر داد.