حضور فعالان نشریات دانشجویی دانشگاه تهران در میان برگزیدگان “تیتر ۱۱”

جشنواره سراسری نشریات دانشجویی (تیتر ۱۱)، با معرفی برگزیدگان به کار خود پایان داد.
به گزارش معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران، آیین اختتامیه یازدهمین جشنواره سراسری نشریات دانشجویی (تیتر ۱۱)، صبح سه شنبه ۵ شهریور در تالار علامه امینی دانشگاه تهران برگزار شد.

این برنامه با حضور برگزیدگان جشنواره و دکتر غلامرضا غفاری و محمدهادی عسکری، معاون و مدیرکل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم تحقیقات و فناوری، دکتر سیما سادات لاری و امیر لله‌گانی، معاون و مدیرکل فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی، دکتر محمدعلی زارع چاهوکی، مدیرکل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران و جمعی از مسئولین دانشگاهی همراه بود.

از دانشگاه تهران، آرش جولاده رودبار با نشریه شیل و محمدرضا جعفری با نشریه آبخوان به طور مشترک مقام سوم و مقاله علی اعراب از نشریه زیست سپهر مقام دوم بخش مقالات تخصصی کشاورزی، محیط زیست و دامپزشکی بودند. همچنین مسعود یوسفی نشریه بوم کره موفق به کسب عنوان سومین نشریه برتر این بخش شد. نشریه دنا برترین نشریه علوم پایه شناخته شد و صبا فقیه‌زاده از این نشریه رتبه سوم بخش گزارش را کسب کرد.

در حاشیه این مراسم از پوستر دوازدهمین جشنواره نشریات دانشجویی رونمایی شد و دکتر سیما سادات لاری، معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی از میزبانی وزارت بهداشت برای دوازدهمین جشنواره نشریات دانشجویی خبر داد.
گفتنی است نتایج بخش‌های گرافیک و صفحه‌آرایی و طرح روی جلد جشنواره در آینده اعلام خواهند شد.