حضور ۲۸ نماینده از دانشگاه تهران در مرحله سراسری جشنواره قرآن و عترت (علیهم السلام) دانشجویان

بنا به اطلاع معاونت فرهنگی و اجتماعی وزرات علوم، تحقیقات و فناوری، اسامی راه‌یافتگان به مرحله سراسری سی و چهارمین دوره جشنواره قرآن و عترت (علیهم السلام) از دانشگاه تهران، اعلام شد.
به گزارش معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران، ۲۸ تن از برگزیدگان بخش‌های معارفی و آوایی مرحله دانشگاهی سی و چهارمین جشنواره قرآن و عترت (علیهم السلام) پس از داوری مرحله‌ منطقه‌ای، به مرحله سراسری راه یافتند.
گفتنی است مرحله سراسری سی و چهارمین جشنوراه قرآن و عترت (علیهم السلام)، دهه اول مهر به میزبانی دانشگاه قم برگزار می‌شود.
پیش از این مرحله دانشگاهی این جشنواره، اسفند ۱۳۹۷در باشگاه دانشجویان دانشگاه تهران برگزار شده بود.
اسامی برگزیدگان دانشگاهی مرحله سراسری را از اینجا دریافت کنید.