برگزاری کارگاه آشنایی با قوانین فعالیت‌های فرهنگی دانشجویان در وزارت علوم ویژه کارشناسان

کارگاه آشنایی باقوانین فعالیت‌های فرهنگی دانشجویان توسط اداره کل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برگزار می‌شود.

به گزارش معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران و به نقل از معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، در راستای توان‌افزایی و ارتقای دانش تخصصی کارشناسان فرهنگی و اجتماعی دانشگاه‌ها، دوره آموزشی «مقررات، آئین‌نامه‌ها و ضوابط ناظر بر فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی دانشجویان» توسط اداره کل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برگزار می‌شود.

علاقمندان می توانند از تاریخ ۲۶ تا ۳۱ مرداد با مراجعه به بخش آموزش مجازی وبگاه معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم از اینجا ثبت‌نام کنند.

در ضمن آزمون دوره در روزهای دوم تا چهارم شهریورماه به‌صورت مجازی و آنلاین برگزار خواهد شد.