از سوی انجمن علمی دانشجویی ترویج و آموزش کشاورزی؛ تابستانه کتاب در دانشگاه تهران برگزار شد

به همت انجمن علمی دانشجویی ترویج و آموزش کشاورزی دانشگاه تهران، نشست “تابستانه کتاب” با محوریت کتاب “سختی کارهای سخت” برگزار شد.

به گزارش معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران، جلسه “تابستانه کتاب” با حضور سعید قدوسی‌نژاد، مترجم کتاب “سختی کارهای سخت”، عصر چهارشنبه ۱۶ مرداد ۱۳۹۸ در باشگاه دانشجویان دانشگاه تهران برگزار شد.

در ابتدای این جلسه شرکت کنندگان بخش رقابتی، خلاصه کتاب را ارائه داده و درباره آن با حضار، بحث و تبادل نظر کردند.

سعید قدوسی‌نژاد، مترجم کتاب “سختی کارهای سخت”، با اشاره به چالش‌های ترجمه آن، به تحلیل و بررسی این کتاب پرداخت.

در پایان، شرکت‌کنندگان بخش رقابتی، از نظر محتوایی و مهارت ارائه مورد داوری قرار گرفتند و به آن‌ها جوایزی اهدا شد. همچنین به قید قرعه از حضار جلسه نیز دو نفر برنده جوایز نقدی شدند.

همچنین الهه بابازاده، دبیر انجمن علمی دانشجویی ترویج و آموزش کشاورزی دانشگاه تهران؛ در پایان این مراسم با اشاره به موفقیت این رویداد در بهار و تابستان، از ادامه برگزاری رویدادهای مشابه در پاییز و زمستان، خبر داد. وی افزود: انجمن علمی دانشجویی ترویج و آموزش کشاورزی دانشگاه تهران، همواره بر ترویج فرهنگ کتابخوانی، بین دانشگاهیان و عموم جامعه تأکید دارد.

عناوین مشابه

مسابقه کتابخوانی مقام لیله القدری حضرت فاطمه (س) در دانشگاه تهران