دیدار تیم اجرایی UT-TED با مدیر کل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران

در جلسه‌ی تیم اجرایی سخنرانی‌های علمی ترویجی UT-TED با مدیرکل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران، برگزاری چهارمین دوره آن مطرح شد.

به گزارش معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران؛ جلسه‌ای با حضور دکتر محمدعلی زارع چاهوکی، مدیرکل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، امین صادقی دبیر دبیران انجمن‌های علمی دانشجویی دانشگاه، سحر خرمی معاون مشارکت‌های فرهنگی اداره کل فرهنگی و اجتماعی و اعضای تیم اجرایی سخنرانی‌های علمی ترویجی UT-TED روز سه‌شنبه پانزده مرداد ۱۳۹۸، برگزار شد.

در ابتدا علی‌اصغر خلیلی، مدیر مسئول نشریه علمی ترویجی UT-TED، گزارشی از برگزاری دوره‌های قبلی و وضعیت کیفی سخنرانان و مخاطبان ارائه کرد. وی با اشاره به حضور نمایندگان بیش از ۴۰ دانشگاه خارجی و داخلی، از حضور دانش‌آموزان و صنعت‌گران به عنوان سخنران، در این برنامه خبر داد. وی افزود: از حوزه‌ها و رشته‌های مختلف علمی در این رویداد شرکت کننده داشتیم.

فخرالدین برقعی، دبیر دبیران انجمن‌های علمی دانشجویی دانشکده دامپزشکی، سخنرانی‌های علمی ترویجی UT-TED را خروجی جمع‌های دانشجویی دانست و افزود: UT-TED بازخوردهای مثبت زیادی داشته است که می‌توان از این ظرفیت برای دوره‌های بعدی استفاده کرد.

در ادامه فاطمه سخاوت، سردبیر نشریه علمی و ترویجی UT-TED، با اشاره روند پیشرفت برنامه UT-TED، آن را فرصتی برای آشنایی با دیگر نگرش‌های علمی خواند.

امین صادقی، دبیر رویداد UT-TED، با اشاره به کم‌نظیربودن رویدادهای دانشجویی که به دوره‌های سوم یا چهارم برسند، ویژگی‌های متمایزکننده این برنامه از عناوین مشابه را مطرح کرد.

در ادامه سحر خرمی، معاون مشارکت‌های فرهنگی و اجتماعی اداره کل، با اشاره به همبستگی و روند رو به رشد تیم اجرایی این برنامه، ابراز امیدواری کرد که چهارمین دوره این برنامه بهتر برگزار شود. همچنین وی نقاط ضعف و قوت این برنامه را بررسی کرد و ابراز امیدواری کرد که این رویداد بعد از دوره چهارم نیز ادامه داشته باشد.

در ادامه دکتر محمدعلی زارع چاهوکی، مدیرکل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران، کار ویژه انجمن‌های علمی دانشجویی را افزایش مهارت‌های تخصصی دانشجویان و ترویج علم عنوان کرد. وی افزود: باید اعضای هیئت علمی و دانشجویان دانشگاه به دنبال ترویج یافته‌های علمی در سطح عموم جامعه باشند. متاسفانه امروز در بین دانشگاه و جامعه گسست وجود دارد که سخنرانی‌های علمی ترویجی UT-TED توانست در جهت رفع این گسست، گام بردارد. وی مهم‌ترین ویژگی این برنامه را دانشجو محور بودن و تاثیرگذاری آن دانست و دلیل آن را برنامه‌ریزی و خلوص افراد مجموعه مطرح کرد. همچنین وی ماهیت بین رشته‌ای را از دلایل توسعه این برنامه عنوان کرد.

در انتهای این جلسه دکتر محمدعلی زارع چاهوکی از امین صادقی، علی‌اصغر خلیلی، فاطمه سخاوت، فخرالدین برقعی، فرشته کرمی، زهرا توکلی، امیرحسین طوفان‌پور و علیرضا صبا تقدیر به عمل آورد.

سخنرانی‌های علمی ترویجی UT-TED، از آبان ۹۷ آغاز شد. تا کنون سه دوره از این برنامه برگزار و دو شماره از نشریه دانشجویی وابسته به این رویداد منتشر شده‌است.