برگزاری کارگاه آشنایی با الگوی آموزش فهم قرآن در دانشگاه تهران

به همت مجمع مدارس دانشجویی قرآن و عترت (علیهم السلام) اداره کل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران، کارگاه آشنایی با الگوی آموزش فهم قرآن در دانشگاه تهران برگزار شد.
به گزارش معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران، کارگاه آشنایی با الگوی آموزش فهم قرآن، ویژه معلمان و مدیران مقطع دبیرستان، روز یکشنبه ۱۳ مرداد ۱۳۹۸، در باشگاه دانشجویان دانشگاه تهران برگزار شد.
این برنامه به همت مدرسه تزکیه و تعلیم از مجموعه مدارس دانشجویی قرآن و عترت (ع) اداره کل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران اجرا شد و با سخنرانی دژبخش و ضیایی، محققان علوم قرآنی همراه بود.

در ابتدا دژبخش دوره‌های رشد قرآنی را معرفی کرد. وی با تشریح مفهوم انسان‌شناسی قرآنی، برنامه‌ریزی برای تربیت دانش‌آموزان بر محور قرآن کریم را مهم عنوان کرد و افزود: ما ابتدا باید انسان را از دیدگاه قرآن تعریف کنیم و برای تربیت دانش‌آموزان با این دیدگاه برنامه‌ریزی کنیم.

در ادامه ضیایی، مدرس کتاب‌های «مهارت‌های سیزده ساله بودن، تا هجده ساله بودن»، ضمن برشمردن آسیب‌های اجتماعی دانش‌آموزان دبیرستانی، «کتاب‌های فهم قرآن در دبیرستان» را، راه رهایی نوجوانان از این آسیب‌ها عنوان کرد. همچنین وی با تکیه بر مفاهیم سوره‌هایی از قرآن کریم راهکاریی مناسب برای تربیت قرآنی دانش‌آموزان بیان کرد.
پیش از این مجمع مدارس دانشجویی قرآن و عترت (ع) اداره کل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران نشست‌هایی برای آشنایی معلمان و مدیران در مقطع دبستان برگزار کرده بود.