فراخوان دریافت مقالات و مطالب علمی در نشریه دانشجویی دامستیک

انجمن علمی دانشجویی گروه علوم دامی پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران در اطلاعیه‌ای از اعضای محترم هیئت علمی، دانشجویان مقاطع دکتری، کارشناسی ارشد و کارشناسی دانشگاه‌های کشور و فعالان صنایع مربوط به علوم دامی دعوت کرد تا مقالات خود را برای نشریه دانشجویی دامستیک بفرستند.

به گزارش اداره کل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران، انجمن علمی دانشجویی گروه علوم دامی پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران در  نظر دارد برای دوره ۴ شماره ۲ (پاییز ۱۳۹۸) از اعضای محترم هیئت علمی، دانشجویان مقاطع دکتری، کارشناسی ارشد و کارشناسی دانشگاه‌های کشور و فعالان صنایع مربوطه، جهت ارسال مقالات علمی-ترویجی، مطالب علمی و اخبار روز در زمینه گرایش‌های مختلف و مرتبط با رشته علوم دامی برای چاپ در نشریه علمی دانشجویی دامستیک دعوت به عمل می‌آورد.

محورهای مقالات ارسال شده برای نشریه عبارتند از: مقالات علمی و کاربردی، علوم دامی و صنعت، علوم دامی و جامعه، ظرفیت دامپروری در استان‌های کشور و معرفی اختراعات و نوآوری‌های ملی و بین‌المللی است.

علاقه‌مندان می‌توانند به جهت کسب اطلاعات بیشتر و ارسال مقالات به سایت نشریه دانشجویی دامستیک از اینجا مراجعه کنند.