شماره نخست نشریه دانشجویی UT-TED منتشر شد

مسابقات سخنرانی‌های ترویجی UT-TED، با هدف فراهم آوردن بستری جهت طرح و تبادل پیشنهادهای علمی و انگیزشی از سوی آنانی که تشنه کنجکاوی و آشنایی با ایده‌هایی هستند که قادرند نگرش فردی، زندگی اجتماعی و در نهایت جهان را تغییر دهند، به همت انجمن‌های علمی دانشجویی دانشگاه تهران برگزار شد. با هدف ثبت وقایع و محتوای ارائه شده در این رویداد، تیم برگزاری تصمیم به انتشار نشریه‌ای دانشجویی با همین نام گرفته است.

همچنین با توجه به اینکه نخستین دوره این مسابقه، در حاشیه جشنواره علمی دانشجویی روز جهانی علم در خدمت صلح و توسعه برگزار شد، در شماره اول این نشریه به گزارش این رویداد پرداخته شده است. اهتمام به مناسباتی همچون روز علم، موجب تقویت هرچه بیشتر ارتباط دانشگاهیان، صنعتگران و توده مردم با یکدیگر شده و نقش علم را در زندگی آن‌ها نمایان می‌کند. رفع شکاف میان دانشمندان، دانشجویان، سیاست‌گذاران و توده مردم، روشی ایده‌آل برای کمک به برقراری توسعه‏ پایدار در جامعه و نیز ایجاد صلح در مسیر ترویج فرهنگ علمی است.

علاقه‌مندان می‌توانند از طریق لینک زیر، نشریه را مطالعه کنند: