افتخارآفرینی دانشجوی دانشگاه تهران در هجدهمین جشنواره پایان‌نامه‌های برتر قرآنی

بر اساس اعلام اداره کل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، نجمه ناصری‌طاهری، دانش‌آموخته مقطع کارشناسی ارشد دانشکده الهیات و معارف اسلامی دانشگاه تهران، موفق به کسب مقام سوم در بخش پایان‌نامه‌های مقطع کارشناسی ارشد هجدهمین جشنواره پایان‌نامه‌ها و رساله‌های قرآنی شد. موضوع پایان‌نامه وی «انفاق، عوامل، موانع و راهکارهای اجرایی آن در جامعه از منظر آیات و روایات» به راهنمایی دکتر محمود واعظی و مشاوره دکتر حمید باقری، از اعضای هیئت علمی دانشکده الهیات و معارف اسلامی دانشگاه تهران می‌باشد.

گفتنی است جشنواره پایان‌نامه‌های برتر قرآنی در بخش دانشگاهی بیست و هفتمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم با هدف ایجاد انگیزه و تشویق دانشجویان نسبت به نقش‌آفرینی در حوزه تحقیقات دینی و قرآنی و همچنین فرهنگ‌سازی قرآنی در دانشگاه‌ها و تقویت پژوهش‌های قرآن‌محور مبتنی بر روش‌های صحیح تحقیق در میان دانشجویان برگزار شد.