فراخوان برگزاری دومین همایش ملی دانشگاه اخلاق‌مدار

معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران در راستای تحقق دانشگاه اخلاق‌مدار و مسئولیت‌پذیر، دومین همایش ملی دانشگاه اخلاق مدار را ۲۶ آذرماه ۱۳۹۸ در محورهای زیر برگزار می‌کند:

– مبانی و خط مشی دانشگاه اخلاق‌مدار؛

– اخلاق حرفه‌ای در نظام آموزشی، پژوهشی و اداری دانشگاه؛

– اخلاق حرفه‌ای در عمل و فرآیند تعلیم و تربیت؛

– اخلاق و مسئولیت‌پذیری اجتماعی دانشگاه نسبت به جامعه.

همچنین با توجه هماهنگی‌های انجام شده با پایگاه استنادی جهان اسلام (ISC)، مقاله‌های پذیرفته شده در دومین همایش ملی دانشگاه اخلاق مدار، در این پایگاه با کد اختصاصی ۵۷۷۹۲-۹۸۱۹۰ نمایه خواهند شد.

لازم به ذکر است طبق بخشنامه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری مقاله‌های ارسالی به همایش‌هایی دارای امتیاز می‌باشند که در این پایگاه نمایه شده باشند و با توجه به مقررات فقط همایش‌های معتبر می‌توانند در ISC نمایه‌سازی شوند.

پژوهشگران علاقمند برای شرکت در این همایش می‌توانند حداکثر تا ۳۰ مهر ۱۳۹۸ با مراجعه به سامانه ethics.ut.ac.ir نسبت به ثبت‌نام و ارسال مقاله اقدام کنند.