برگزاری سلسله برنامه‌های «در رواق روزه» در دانشگاه تهران

سلسله برنامه‌های «در رواق روزه» با موضوع اخلاق حرفه‌ای و مسئولیت‌پذیری، توسط کارگروه ترویج اخلاق حرفه‌ای معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران برگزار شد.

آخرین قسمت این برنامه، روز یکشنبه ۵ خرداد ۱۳۹۸، با حضور دکتر احد فرامرز قراملکی و تعداد کثیری از کارکنان و اعضای هیئت علمی دانشگاه در سالن دهشور پردیس علوم برگزار شد.

در این دوره آموزشی دکتر قراملکی رییس انجمن اخلاق کاربردی ایران به طرح مباحثی در خصوص اخلاق حرفه‌ای آموزش عالی، آسیب‌ها و راهکارهای سالم‌سازی و پیشگیری با محوریت مسئولیت‌پذیری پرداختند. ایشان در ادامه به سئوالات حاضران در خصوص مباحث مطرح شده پاسخ داد.

گفتنی است برنامه «در رواق روزه» در ایام ماه مبارک رمضان در پردیس دانشکده‌های فنی، پردیس ابوریحان و پردیس فارابی نیز برگزار شد که مورد استقبال دانشگاهیان قرار گرفت.

برگزاری کارگاه‌های ترویج اخلاق حرفه‌ای و مسئولیت‌پذیری اجتماعی در دیگر دانشکده/پردیس‌های دانشگاه در اولویت فعالیت‌های کارگروه ترویج اخلاق حرفه‌ای قرار دارد که اطلاع‌رسانی خواهد شد.