آیین اختتامیه مسابقات قرآن و عترت دانشگاه تهران برگزار شد

آیین اختتامیه و تقدیر از برگزیدگان سی و چهارمین دوره‌ مسابقات قرآن و عترت دانشجویان و ششمین دوره‌ این مسابقات ویژه‌‌ کارکنان و اعضای هیات علمی دانشگاه تهران، دوشنبه ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۸، با حضور دکتر مجید سرسنگی معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران، حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر مهدی کرمی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه تهران، دکتر محمدعلی زارع چاهوکی مدیرکل امور فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران و جمعی از مدیران، اعضای هیات علمی، کارکنان و دانشجویان در محل باشگاه دانشجویان دانشگاه تهران برگزار شد.

در این مراسم دکتر سرسنگی معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران ضمن تبیین اهمیت ترویج و عمل به آموزه‌های قرآن و عترت (علیهم‌السلام) با اشاره به رشد ۲۰ درصدی آمار شرکت‌کنندگان در مسابقات نسبت به سال قبل، افزودند: توجه به قرآن نباید محدود به جشنواره‌ها و مراسمات نمادین باشد، بلکه می بایست برای ترویج هر چه بیشتر مفاهیم قرآنی در دانشگاه برنامه‌ریزی دقیق و کاملی صورت گیرد. وی علت عمده مشکلات امروز جوانان را عدم آشنایی با عمق معنای قرآن برشمردند و اشاره کردند که هرچند در حوزه سطح، کارهای خوبی انجام شده است، اما در ژرفا این‌گونه نبوده است.

معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران افزود: قرآن کامل‌ترین مجموعه گفتار حق برای بشر و کتابی جهان شمول است و امروزه ترویج قرآن رسالت همه ماست و دانشگاه‌ها باید محل رشد و ترویج مفاهیم قرآنی باشند. این وظیفه ماست که نگذاریم دیگران به اشکال مختلف ما را از مسیر قرآن دور کنند. فعالیت‌های قرآنی باید در راس همه فعالیت‌ها باشد و این یک وظیفه‌ انسانی و دینی است. باید حتی برای کسانی که با قرآن کمتر مانوس هستند نیز برنامه داشته باشیم، چرا که انس با قرآن می‌تواند حوزه‌های گوناگون زندگی نسل جوان و آینده‌ساز را نورانی و پر بار کند.

دکتر سرسنگی سخنان خود را با تاکید بر حمایت معاونت فرهنگی و اجتماعی از فعالیت‌ها در حوزه قرآن و عترت و برگزاری مستمر برنامه‌های قرآنی به پایان رسانند.

سپس حجت الاسلام والمسلمین دکتر کرمی مسئول نماینده مقام معظم رهبری در دانشگاه تهران سخنرانی خود را به بیان چگونگی نزول قرآن، فضیلت قرائت قرآن و اثرات آن بر افراد در ماه مبارک رمضان و لزوم توجه هر چه بیشتر نسل جوان با مفاهیم قرآن و عترت اختصاص دادند.

همچنین در پایان مراسم از برگزیدگان مسابقات قرآن و عترت دانشجویان، کارکنان و اعضای هیات علمی دانشگاه تهران با اهدای لوح و هدیه تقدیر شد.

*** اسامی نفرات برتر را از اینجا دانلود کنید ***