احمد دامیار «زندگی در تئاتر» را به صحنه می برد/ اجرای یک پایان نامه برگزیده در تئاتر مولوی

نمایش «زندگی در تئاتر»  به نویسندگی دیوید ممت، ترجمه داریوش مودبیان و کارگردانی احمد دامیار، از ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۸ در سالن اصلی مرکز تئاتر مولوی دانشگاه تهران به صحنه می‌رود.

به گزارش روابط عمومی مرکز تئاتر مولوی، در این نمایش حنیف سلطانی سروستانی و سروش عباسی به ایفای نقش می‌پردازند.

همچنین پریسا آبتین (طراح صحنه)، محسن ذهبی (طراح نور)، یگانه سبزواری (دستیار کارگردان)، نازنین برقی (برنامه ریز)، پیام زمانی (اجرای نور)، مریم گوهرانی (مدیر صحنه)، منا سهیلی (مدیر اجرایی)، مرجان عفراوی (منشی صحنه)، اشکان شهریاری (موسیقی و طراح صدا)، هانیه زریابی (عکاس)، علیرضا ناصری (طراح لوگو و پوستر)، مریم سلطانی (گرافیست)، علیرضا حیران (اجرای پوستر)، محسن طهماسبی (مدیر تولید)، مجتبی سلطانی سروستانی (جانشین تهیه کننده)، آزاده مالمیر (گریم) و یلدا وفاپور (طراح تیزر) همکاری دارند.

علاقه‌مندان می‌توانند برای دیدن نمایش «زندگی در تئاتر» که تا اول خرداد ادامه دارد، هر روز غیر از شنبه‌ها، ساعت ۱۹ به صحنه می‌رود، به مرکز تئاتر مولوی دانشگاه تهران به نشانی خیابان انقلاب، خیابان ۱۶ آذر، جنب باشگاه دانشجویان، مراجعه کنند.