افسانه ماهیان با نمایش «من یک موجود بلوتوثی ام، به من نگاه نکنید» به تئاتر مولوی می آید

نمایش «من یک موجود بلوتوثی‌ام، به من نگاه نکنید» به نویسندگی محمد رضایی‌راد و کارگردانی افسانه ماهیان، از ۱۶ تا ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۸ در لابی مرکز تئاتر مولوی دانشگاه تهران به صحنه می‌رود.

به گزارش روابط عمومی مرکز تئاتر مولوی، در این نمایش شقایق سرسختی، نیلوفر عبدالصمد، مهسا جوادی، مارال جعفر قلی زاده، نازگل محمدی، پوریا رستمی، امیر محمد عیسی زاده، محمد مهدی لرستانی، مهدی صفرزاده خانیکی، محمد معروفی به ایفای نقش می‌پردازند.

همچنین محمدرضا جدیدی (طراح صدا و آهنگساز)، آف یلار زاهدی (عکاس)، رومینا داوری (منشی صحنه)، پوریا رستمی، امیر امیدوار (ساخت تیزر) و امیر سپهر تقی لو (مدیر اجرا) در این پروژه همکاری دارند.

گفتنی است با توجه به شیوه اجرایی این نمایش تمامی بلیت‌ها بدون صندلی و مخاطبان به صورت ایستاده خواهند بود.

افسانه ماهیان کارگردان این اثر درباره روند شکل‌گیری این اجرا می‌گوید:
«تولید این نمایش خروجی یک کارگاه آموزشی تئاتر با دانشجویان است با نمایشنامه‌ای از محمد رضایی‌راد که با توجه به تم و نوع نگارش نمایشنامه بهترین چالش هم به لحاظ بازیگری و هم به لحاظ مضمونی برای گروه اجرا در برخورد با مخاطب می‌باشد.»

او همچنین درباره نمایش «من یک موجود بلوتوثی‌ام، به من نگاه نکنید» بیان کرد: «در جهان تکنولوژی هر لحظه پدیده‌ایی زاییده می‌شود، شاید قبل‌تر و یا بعد از زاییده‌شدن بلوتوث بود که انسان‌ها خود را مجاز دانستند تا خطرناک‌تر و هولناک‌تر به حریم و خلوت دیگران تجاوز و تعرض کنند. در این اجرا چشم‌ها سرزنش می‌شوند زیرا که همواره چشم است که نگاه می‌کند و نگاه است که گناه می‌کند. نگاه و گناه بی‌هیچ کنترلی در جهان تکنولوژی همچون ویروسی خطرناک در حال انتشار است. محمد رضایی‌راد این نمایشنامه را در عصر زاییده شدن بلوتوث نوشت و هشدار داد…. از او برای هوشمندی و آینده نگری‌اش سپاسگزارم.»

علاقه‌مندان می‌توانند برای دیدن نمایش «من یک موجود بلوتوثی ام، به من نگاه نکنید» که تا ۳۱ اردیبهشت هر روز غیر از شنبه ها، ساعت ۱۸ در لابی مرکز تئاتر مولوی به صحنه می‌رود، به مرکز تئاتر مولوی دانشگاه تهران به نشانی خیابان انقلاب، خیابان ۱۶ آذر، جنب باشگاه دانشجویان، مراجعه کنند.