تمرین-اجراى ونوم در مولوی به صحنه می رود/ اجرای کار مشترک ایران و گرجستان در مرکز تئاتر مولوی

تمرین-اجراى ونوم اثر مشترک ایران و گرجستان به کارگردانی امیرحسین حریری، شنبه ۱۴ فروردین ۱۳۹۸، ساعت ۱۶، در مرکز تئاتر مولوی به صحنه می‌رود.

به گزارش روابط عمومی مرکز تئاتر مولوی، کاملیا غزلی (مدیر بین الملل و پروژه)، ایراکلى گوجیا (سرپرست تئاتر اخمتلى گرجستان)، شهاب مهربان (نویسنده)، توماج دانش بهزادى و شهاب مهربان (مشاوران کارگردان)، رضا قاضیانی (دستیارکارگردان)، شهاب مهربان (طراح نور)، علی مهرانی (دراماتورژ)، مهران میرمیری (آهنگساز)، رامین کاظمی (دستیار دوم کارگردان) و زهرا صارمی (مدیر صحنه) در این پروژه همکاری دارند.

حامی پروژه تمرین- اجرای ونوم نیز جشنواره تئاتر دانشگاهی و سایت تیوال است.

همچنین گئو تسخادادزه، تامتا پاتاشوری، نینو تسیماکوریدزه، گئورگی دزاگانیا، ماریکو مچدلیدزه در این نمایش به ایفای نقش می‌پردازند.

علاقه‌مندان می‌توانند برای دیدن تمرین-اجراى «ونوم» به مرکز تئاتر مولوی دانشگاه تهران به نشانی خیابان انقلاب، خیابان ۱۶ آذر، جنب باشگاه دانشجویان، مرکز تئاتر مولوی مراجعه کنند.