دبیر نخستین جشنواره بین المللی فیلم دانشگاهی منصوب شد

دکتر مجید سرسنگی معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران در حکمی حسین عبدالهی را به عنوان دبیر نخستین جشنواره بین المللی فیلم دانشگاهی منصوب کرد.

در متن حکم معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران خطاب به دبیر نخستین جشنواره بین­المللی فیلم دانشگاهی، آمده است:

به موجب این حکم نظر به تجربه و تخصص جنابعالی به عنوان «دبیر نخستین جشنواره بین­المللی فیلم دانشگاهی» منصوب می‌شوید. امید که با درایت و تعهد و استفاده از نظرات و مشاوره­های ارزنده اساتید، هنرمندان و صاحب‌نظران دانشگاهی در برگزاری هر چه شایسته­تر این جشنواره کوشا باشید. پیروزی و سربلندی­تان را از پروردگار مهربان آرزومندم.

براساس این گزارش، حسین عبدالهی دانش آموخته­ رشته بازیگری و کارگردانی در حال حاضر مسئولیت دبیری کانون سینما باشگاه دانشجویان دانشگاه تهران و دبیری اتحادیه انجمن­های علمی دانشجویی هنر وزارت علوم تحقیقات و فناوری را نیز عهده‌دار است و در کارنامه کاری وی مسئولیت‌های مختلف فرهنگی هنری نظیر دبیری بیست و یکمین جشنواره بین­المللی تئاتر دانشگاهی ایران، معاون اجرایی بیستمین جشنواره بین­المللی تئاتر دانشگاهی ایران، دبیر هفدهمین جشنواره تئاتر تجربه، دبیر اجرایی شانزدهمین جشنواره تئاتر تجربه، دبیر انجمن علمی دانشجویی نمایش دانشگاه تهران، رئیس مرکز تئاتر تجربی دانشگاه تهران و … دیده می‌شود.

گفتنی است، نخستین جشنواره بین­المللی فیلم دانشگاهی، نیمه­ اول آذر ۱۳۹۸ به همت کانون سینمای باشگاه دانشجویان اداره کل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران و با حمایت معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران برگزار خواهد شد.