دانشجویان و دانش آموختگان چگونه می توانند از ظرفیت های ویژه نظام وظیفه استفاده کنند

نخستین همایش پرداختن به ظرفیت های ویژه نظام وظیفه برای دانشجویان و دانش آموختگان دانشگاه با حضور سرهنگ علی هروی و سرهنگ محمدرضا اکبر حلوایی، چهارشنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۸، از ساعت ۱۴ تا ۱۷ در باشگاه دانشجویان دانشگاه تهران برگزار می‌شود.

این همایش با همکاری موسسه حقوقی افق روشن سرباز و اداره کل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران برگزار می شود.

در این همایش، هر آنچه دانشجویان و دانش آموختگان نیاز دارند پیش از اقدام برای سربازی بدانند، بررسی می‌شود. همچنین در این همایش به سوالاتی از قبیل پروژه‌های کسر خدمت به چه کسانی تعلق می‌گیرد و توسط کدام مراکز ارائه می‌شود؟
چگونه باید برای گرفتن ‌امریه اقدام کرد؟ طبق جدیدترین قوانین چه کسانی مشمول انواع معافیت‌ها می‌شوند؟ و… پاسخ داده می‌شود.

علاقه مندان می توانند از طریق سامانه www.khanehrooydad.ir   برای شرکت در این همایش ثبت نام کنند.

کد تخفیف  ۵۰% ویژه دانشجویان و دانش آموختگان  utoffو ظرفیت این همایش نیز محدود است.