تقدیر از راه یافتگان گروه هنرهای نمایشی دانشگاه تهران به جشنواره تئاتر دانشگاهی

نشست صمیمانه دیدار و تقدیر از راه یافتگان گروه هنرهای نمایشی دانشگاه تهران به جشنواره تئاتر دانشگاهی با حضور دکتر مجید سرسنگی معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، دکتر رحمت امینی رئیس گروه نمایش پردیس هنرهای زیبا، امیر حسین حریری مدیر مرکز تئاتر مولوی و امین مختاری دبیر این دوره جشنواره، سه شنبه ۳ اردیبهششت ۱۳۹۸ در تالار امیر کبیر برگزار شد.

در این نشست، همچنین مشکلات و پیشنهادات دانشجویان حاضر مطرح شد و رسیدگی به آن ها در اسرع وقت از سوی معاون فرهنگی و اجتماعی در دستور کار معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران قرار گرفت.

گفتنی است، راه یافتگان گروه هنرهای نمایشی دانشگاه تهران به جشنواره تئاتر دانشگاهی در بخش صحنه؛ شروین زرکلام، رضا الهی، حامد اصغرزاده، مرتضی جلیلی دوست، اسماعیل کمال دهقان، وحید فریدی و در بخش تجربه‌های اجرا؛ سجاد شفیعی‌فر، بخش پژوهش؛ سجاد شفیعی‌فر، زهرا شیروانی، احد خالقی و در بخش نمایشنامه‌نویسی صبا نجاتی و در بخش ترجمه نمایشنامه؛ مهسا شیدانی هستند.