درخشش تیم دانشکده حقوق پردیس فارابی در جام جهانی حقوق بین الملل عمومی

تیم دانشکده حقوق پردیس فارابی دانشگاه تهران که در دور ملی رقابت‌های موت کورت دیوان بین المللی دادگستری یادواره قاضی فیلیپ جساپ در دانشگاه واشنگتن آمریکا بوده به خوبی درخشیدند.

این مسابقات که از تاریخ ۱ تا ۸ آوریل ۲۰۱۹ ( ۱۲ تا ۱۹ فروردین ۹۸) برگزار شد به جام جهانی حقوق بین الملل عمومی معروف  است.

زهرا سادات موسوی، زهرا خطیب و مهتاب جوادی دانشجویان کارشناسی حقوق و غزال جبراییلی و فاطمه نوروزی دانشجویان کارشناسی ارشد حقوق بین الملل، اعضای این تیم بودند.

‌سعید باغبان کندری دانش آموخته کارشناسی ارشد  دیپلماسی و سازمان‌های بین المللی و در حال حاضر دانشجوی حقوق بین اللملل دوره مجازی دانشکده، مربی‌گری این تیم را برعهده داشت.

تیم پردیس فارابی آذر ماه سال ۱۳۹۷ تشکیل شد و پس از سه ماه کار تحقیقاتی بی وقفه و تدوین بیش از یک صد صفحه لایحه حقوقی به زبان انگلیسی عنوان یکی از بهترین لوایح دور ملی مسابقات را به خود اختصاص داد.

‌تیم پردیس فارابی با تیم‌های قدرتمندی از اروپا، آسیا و آفریقا رقابت کرد. اولین رقابت با تیم دانشگاه سوربن فرانسه انجام شد که پس از آن قضات آمریکایی که از عملکرد تیم ایرانی در برابر تیم فرانسوی به وجد آمده بودند در جلسه بازخورد، تیم پردیس را مورد تشویق قرار دادند.

سپس تیم پردیس به مصاف رقبای خود از دانشگاه‌های زامبیا، اندونزی و هنگ کنگ رفت و کار خود را به پایان رساند. پس از غلبه بر دو تیم از جمله دانشگاه سوربون فرانسه، پردیس فارابی جایگاه ارزشمندی را از میان ۱۲۴ تیم از دانشگاه‌های مختلف از کشورهای گوناگون به خود اختصاص داد و بالاتر از تیم‌های دانشگاه کانزاس ایالات متحده، دانشگاه تورنتو کانادا، دانشگاه صلح سازمان ملل، دانشگاه ایرلند و دانشگاه لوکزامبورگ قرار گرفت.