اختتامیه سومین دوره جشنواره ملی کتاب سال فرهنگی دانشجویان سراسر کشور در دانشگاه تهران برگزار می شود

اختتامیه سومین دوره جشنواره ملی کتاب سال فرهنگی دانشجویان سراسر کشور، ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۸، در دانشگاه تهران برگزار می‌شود.

سومین دوره جشنواره ملی کتاب سال فرهنگی دانشجویان در سه بخش کتاب‌های ادبی و هنری، کتاب‌های دینی، اخلاقی و تربیتی و کتاب‌های اجتماعی و سیاسی توسط معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران با مشارکت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در حال برگزاری است.

دانشجویان بیش از ۵۰ دانشگاه کشور کتاب‌های خود را که در بازه زمانی اول اسفند ۱۳۹۶ تا پایان بهمن ۱۳۹۷ منتشر شده بود، به جشنواره ارسال کرده‌اند.

بعد از انجام فرآیند داوری، اختتامیه این جشنواره و معرفی برگزیدگان، شنبه ۱۴ اردیبهشت ماه جاری ساعت ۱۷ تا ۱۹ در باشگاه دانشجویان دانشگاه تهران با حضور مسئولان حوزه فرهنگی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و دانشگاه تهران برگزار خواهد شد.

در این مراسم با اهدای دیپلم افتخار، تندیس و هدایا از برگزیدگان تقدیر می‌شود.