برنامه تشکل های سیاسی دانشگاه تهران در بهار سال جاری

کارگاه خوانش و بررسی ۵ رمان سیاسی توسط بسیج دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران، شنبه ها ساعت ۱۱:۳۰ برگزار می شود. نشست اول به رمان ۱۹۸۴ اثر جورج اورول اختصاص دارد که با ارائه نادر سهرابی شاعر و عضو پژوهشکده فرهنگ و هنر اسلامی، برگزار می شود.

نشست های حافظ خوانی توسط انجمن اسلامی دانشجویان دانشکده فنی دانشگاه تهران، یکشنبه ها ساعت ۱۶:۳۰، در کتابخانه انجمن اسلامی واقع در خیابان امیرآباد، کانکس های رو به روی مسجد، برگزار می شود. استاد این دوره، مرتضی قشمی کارشناس ارشد ادبیات از دانشگاه تهران است.

حلقه مطالعه کتاب توسط انجمن اسلامی دانشجویان دانشکده فنی دانشگاه تهران، یکشنبه ها از ساعت ۱۷:۳۰ تا ۱۹ در دفتر انجمن اسلامی دانشکده شیمی، عمران و علوم مهندسی برگزار می شود. نشست اول به کتاب فیلسوفان سیاسی قرن بیستم نوشته مایکل اچ لسانف اختصاص دارد.

حلقه بحث آزاد زبان انگلیسی برای ارتقای مهارت زبان توسط انجمن اسلامی شیمی، عمران و علوم مهندسی، دوشنبه ها ساعت ۱۷ در دفتر مرکزی انجمن اسلامی دانشکده فنی برگزار می شود.

حلقه مطالعاتی فراتر از زمان توسط بسیج دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه تهران، دوشنبه ها از ساعت ۱۱:۳۰ تا ۱۳ در دفتر بسیج خواهران این دانشکده برگزار می شود. نشست اول به بازخوانی سخنان شهید دکتر عبدالحمید دیلمه با حضور افتخاری خانم دکتر دیلمه، اختصاص دارد.

دوره دوم حلقه نقد فیلم با موضوع بررسی سینمای جنگ جهانی توسط انجمن اسلامی دانشکده فنی، سه شنبه ها ساعت ۱۲:۳۰ در دفتر مرکزی انجمن اسلامی دانشکده فنی دانشگاه تهران برگزار می شود.

حلقه تدبر در قرآن کریم با محوریت سوره منافقون توسط دارالقرآن شهدای دانشگاه تهران با همکاری بسیج دانشکده ادبیات، سه شنبه ها ساعت ۱۶ تا ۱۷:۳۰ برگزار می شود.

حلقه مطالعات و بررسی کلیات فلسفه توسط انجمن اسلامی دانشکده مواد و متالوژی دانشگاه تهران، سه شنبه ها ساعت ۱۶ برگزار می شود.

سلسله جلسات شرح نهج البلاغه توسط انجمن اسلامی دانشکده فنی با تدریس دکتر رضوی عضو هیئت علمی دانشکده حقوق، سه شنبه ها ساعت ۱۶:۳۰ برگزار می شود. این حلقه از ۳۰ بهمن سال گذشته شروع به کار کرده است.

دوره آموزش زبان آلمانی توسط انجمن اسلامی گروه مهندسی شیمی، عمران و علوم مهندسی، سه شنبه ها از ساعت ۱۸ تا ۱۹:۳۰ و پنجشنبه ها از ساعت ۱۰:۳۰ تا ۱۲ به مدت ۱۷ جلسه از اردیبهشت سال جاری برگزار می شود. مدرس این کلاس ها رضا داورپناه دانشجوی رشته زبان و ادبیات آلمانی دانشگاه علامه طباطبایی خواهد بود.

حلقه فلسفه سیاسی بررسی کتاب لیبرالیسم سیاسی اثر جان رالز، چهارشنبه ها از ساعت ۱۶ تا ۱۸ در نوارخانه ۱۶ آذر دانشکده فنی دانشگاه تهران برگزار می شود.

حلقه درست نویسی و ویراستاری توسط انجمن اسلامی دانشجویان دانشکده فنی، پنجشنبه ها از ساعت ۱۰ تا ۱۳ برگزار می شود. این حلقه از دوم اسفند سال گذشته آغاز به کار کرده است.