جمع آوری کمک های دانشگاهیان برای مناطق سیل زده توسط شورای هماهنگی کانون‌های فرهنگی، هنری، اجتماعی و دینی دانشگاه تهران

کمک‌های دانشگاهیان برای ارسال به مناطق سیل‌زده توسط شورای هماهنگی کانون‌های فرهنگی، هنری، اجتماعی و دینی دانشگاه تهران، جمع‌آوری می‌شود.

با توجه به وقوع سیل و وارد آمدن خسارت به هموطنان عزیزمان در سراسر کشور، شورای هماهنگی کانون‌های فرهنگی‌ دانشگاه تهران اقدام به جمع‌آوری کمک‌های نقدی و غیر نقدی دانشگاهیان کرده است.

دور اول این کمک‌ها در ایام تعطیلات عید و با همکاری جمعی از کانون‌ها جمع آوری و به مناطق سیل‌زده تحویل ارسال شد.

دور دوم‌ جمع‌آوری این کمک‌ها از تاریخ ۲۴ تا ۲۸ فروردین در باشگاه دانشجویان دانشگاه تهران برگزار می‌شود.
علاقه‌مندان می‌توانید با تماس با شماره‌های ۰۹۹۰۴۱۵۳۰۱۸ و ۰۲۱۶۶۹۵۲۷۱۲ و یا با مراجعه به باشگاه دانشجویان نسبت به تحویل کمک‌های نقدی و غیر نقدی خود اقدام کنید.