فراخوان سومین دوره مسابقه سخنرانی های ترویجی UT-TED در دانشگاه تهران

سومین دوره مسابقه سخنرانی‌های ترویجی  UT-TEDئانشگاه تهران، به همت انجمن‌های علمی دانشجویی دانشگاه تهران با همکاری اداره کل امور فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، اردیبهشت‌ ۱۳۹۸ با هدف فراهم آوردن بستری جهت طرح و تبادل پیشنهادهای علمی و انگیزشی و ترویج علم و فناوری برگزار می شود. از دانشجویان و دانش‌آموختگان دانشگاه‌های کشور برای شرکت در این مسابقه هیجان انگیز دعوت می‌شود.

علاقه مندان می توانند شیوه‌نامه شرکت در مسابقه را از اینجا دریافت کنند.

مهلت ارسال چکیده سخنرانی ها تا ۲۵ فروردین سال جاری تعیین شده است و علاقه مندان می توانند برای کسب اطلاعات بیشتر از طریق نام کاربری  t.me/UT_TED و یا نشانی دبیرخانه: تهران، میدان انقلاب، خیابان ۱۶ آذر، باشگاه دانشجویان دانشگاه تهران، همچنین ارتباط با دبیرخانه مسابقه از طریق نام کاربری t.me/UT_TED_3 اقدام کنند.

گفتنی است، دومین دوره این مسابقه با حضور بیش از ۱۷ دانشگاه برتر کشور و با استقبال بسیارخوب دانشجویان و دانش‌آموختگان کشور برگزار شد.