استقبال از یک نمایش دانشگاهی/ آغاز اجراهای سال ۹۸ با نمایش «زایش»

نمایش «زایش» به نویسندگی و کارگردانی امیر مهدی غرشی، از پنج شنبه ۱۵ فروردین ماه، ساعت ۱۹ در سالن کوچک مرکز تئاتر مولوی به صحنه رفته و با استقبال خوبی از سوی مخاطبان مواجه شده است.

به گزارش روابط عمومی مرکز تئاتر مولوی، نمایشنامه این اثر، برگزیده پنجمین جشنواره نمایشنامه‌خوانی مرکز تئاتر مولوی و کاندید بهترین نمایشنامه از هجدهمین جشنواره تئاتر دانشگاهی بوده است.

در این نمایش محمدرضا آبادی و مصطفی عطری به ایفای نقش می پردازند و هانیه مهدی خانی (منشی صحنه)، علی داوودی (طراح صحنه و نور)، سعید حمیدیان (دستیار و برنامه ریز)، محمد هداوند (گرافیست)، مهران عشریه (روابط عمومی)، ندا کاوندی (تبلیغات مجازی) و افرا شهباززاده (عکاس) نیز در این نمایش به همکاری می پردازند.

علاقه‌مندان می‌توانند برای دیدن نمایش «زایش» که تا ۲ اردیبهشت همه روزه غیر از شنبه ها، ساعت ۱۹ به صحنه می‌رود، به مرکز تئاتر مولوی دانشگاه تهران به نشانی خیابان انقلاب، خیابان ۱۶ آذر، جنب باشگاه دانشجویان، مرکز تئاتر مولوی مراجعه کنند.