میزبانی مرکز تئاتر مولوی از نود و سه گروه دانشجویی در سال ۱۳۹۷

مرکز تئاتر مولوی دانشگاه تهران در سال ۱۳۹۷، با اجراها و برنامه‌های متعدد و متنوع دانشگاهی میزبان هنر و هنرمندان دانشگاهی از سراسر کشور بود.

به گزارش روابط عمومی مرکز تئاتر مولوی، در این سال، ۹۳ گروه نمایشی در مرکز تئاتر مولوی آثار خود را به اجرا گذاشتند که از این میان ۵۴ اثر در جشنواره‌های مختلف دانشگاهی، مقاومت، فجر، تجربه و بانو اجرا شد. همچنین ۳۹ نمایش نیز اجرای عمومی شد که از رشد ۲۶ درصدی اجراهای این مرکز حکایت دارد.

گفتنی است، از میان مجموع این آثار، ۷۶ اثر به قلم نویسندگان ایرانی و ۱۷ اثر توسط نویسندگان خارجی به رشته تحریر درآمده بود.

علاوه بر این در سال ۱۳۹۷، مرکز تئاتر مولوی، میزبان بالغ بر ۲۰ برنامه علمی و پژوهشی (جلسات نقد و بررسی، نشست‌های تخصصی، بزرگداشت مفاخر هنری، کارگاه‌های پژوهشی و عملی و…) بوده است.

همچنین این مرکز، در مجموع میزبان ۸۷۷ اجرا و برنامه‌های جانبی علمی و پژوهشی در حوزه تئاتر دانشگاهی بوده است.

بنابراین گزارش، بیشترین استقبال از یک اجرا در سالن اصلی این مجموعه مربوط به نمایش «هار» با ۴۱۱۱ تماشاگر در طول ۲۹ شب اجرا و در سالن کوچک نمایش «راندوو» با ۸۲۶ تماشاگر در طول ۲۲ شب اجرا بوده است.

راه‌های ارتباطی مرکز تئاتر مولوی:

نشانی: خیابان انقلاب، خیابان ۱۶ آذر، جنب باشگاه دانشجویان

شماره تماس:۶۶۴۱۹۸۵۰