هدفمندی فعالیت های مرکز تئاتر مولوی دانشگاه تهران با تصویب اساسنامه جدید

فعالیت های مرکز تئاتر مولوی با تصویب اساسنامه جدید، هدفمندتر خواهد شد. به‌ منظور ایجاد بستر لازم برای عرضه‌ فعالیت‌های فرهنگی و هنری دانشجویان و نیز ارائه‌ خدمات هنری مطلوب به خانواده‌ دانشگاهیان و با التزام به مقررات موضوعه کشوری و ضوابط حاکم بر مراکز فرهنگی دانشگاهی، مرکز تئاتر مولوی دانشگاه تهران، که در سال ۱۳۵۲ تاسیس شد و در سال ۱۳۹۴ پس از وقفه‌ای چند ساله در فعالیت‌های خود توسط دانشگاه تهران مورد بازسازی و تجدید ساختار قرار گرفت، همچنان به‌عنوان یک مرکز فاخر و مؤثر فرهنگی و هنری دانشگاهی به فعالیت خود در راستای نقش‌آفرینی بیشتر در توسعه‌ فرهنگی دانشگاه تهران و کشور ادامه می‌دهد.

با توجه به اینکه مرکز تئاتر مولوی متعلق به دانشگاه تهران بوده و سیاست گذاری ها و عمده هزینه‌های آن توسط این دانشگاه تامین می‌شود، این مرکز در دوره‌ جدید فعالیت، تمرکز خود را بر ارائه‌ خدمات به دانشجویان و دانشگاهیان دانشگاه تهران قرار داده و از ظرفیت‌های مازاد خود برای حمایت از فعالیت‌های نمایشی هنرمندان خارج از حوزه‌ دانشگاه تهران استفاده خواهد کرد. تقسیم‌بندی میزان ارائه‌ خدمات بین متقاضیان دانشگاه تهران و دیگر متقاضیان بر عهده‌ شورای سیاستگذاری این مرکز خواهد بود.

بر این اساس، اساسنامه ای برای تبیین و تشریح اهداف، ماموریت‌ها، وظایف و ارکان این نهاد تدوین شده است که در آن اهداف این مرکز به شرح زیر اعلام می‌شود:

·        تاثیرگذاری برای اعتلای سیاست‌های تولید تئاتر دانشگاهی؛

·        ایجاد بستر و ظرفیت‌های لازم برای بهره‌مندی دانشجویان، اعضای هیئت علمی، کارکنان دانشگاه تهران و خانواده‌های شان از برنامه‌های نمایشی؛

·        حمایت و پشتیبانی از فعالیت‌های فرهنگی-هنری دانشگاهیان دانشگاه تهران (دانشجو، هیئت علمی، کارمند) در حوزه‌ هنرهای نمایشی؛

·        حمایت از تولید نمایش‌های ویژه‌ توسط انجمن‌های علمی دانشجویی، کانون‌های تئاتر دانشجویی و سایر دانشجویان علاقمند دانشگاه تهران برای عرضه در مراکز مختلف دانشگاه تهران؛

·        آموزش صحیح به دانشجویان علاقه‌مند به فعالیت در حوزه‌های مختلف هنرهای نمایشی در قالب آموزش‌های غیر رسمی؛

·        گسترش فعالیت‌های پژوهشی و عملی در حوزه‌ی نمایش و همکاری با سازمان‌های فرهنگی- هنری مرتبط؛

.       ارزشیابی آثار نمایشی منطبق بر اهداف مذکور و اجرای آثار برگزیده مطابق با قوانین و فرهنگ جامعه اسلامی و جایگاه رفیع دانشگاه تهران.

بر طبق این اساسنامه؛ مرکز تئاتر مولوی دارای سه رکن اصلی شامل: شورای سیاستگذاری، شورای هنری و مدیر مرکز است.

این اساسنامه در ۳ فصل مشتمل بر ۷ ماده تنظیم و به تصویب معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران رسیده است.