جلسه مدیران و کارشناسان معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران برگزار شد

جلسه مدیران و کارشناسان معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران با حضور دکتر مجید سرسنگی معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، دکتر رحمت‌اله اللهیاری مدیر کل امور شاهد و ایثارگر، دکتر محمد علی زارع چاهوکی مدیر کل فرهنگی و اجتماعی و علی حبیب اللهی مدیر کل تربیت بدنی و همه مدیران، کارشناسان و همکاران این معاونت، چهارشنبه ۲۲ اسفند ۱۳۹۷ در باشگاه دانشجویان دانشگاه تهران برگزار شد.

دکتر مجید سرسنگی ضمن قدردانی از همکاران حوزه معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، گفت: معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علی‌رغم همه محدودیت‌هایی که در یک سال اخیر داشت اما عملکرد قابل قبولی از خود نشان داد. برنامه‌هایی که پیش‌بینی کرده بودیم اکثرا اجرا شد که برنامه‌های سنگین و فاخری بود و از این بابت هم از مدیران محترم و هم از همکاران همه حوزه‌های معاونت تشکر می‌کنم.

وی افزود: در حوزه امور شاهد و ایثارگر، فعالیت‌های بسیار خوبی خصوصا در حوزه توانمندسازی دانشجویان شاهد و ایثارگر انجام شد. یکی از افتخارات ما این است که از نظر ارتقاء تحصیلی دانشجویان شاهد و ایثارگر رشد چشمگیری داشتیم، سال‌های گذشته متاسفانه تعداد دانشجویان مشروطی در حوزه ایثارگران خیلی بالا بود و به لطف خدا در سالی که پشت سر می‌گذاریم رشد منفی بسیار خوبی داشتیم. در جشنواره ملی ایثار ۵ دانشجو از ۱۵ دانشجوی برتر کشور از دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه تهران بودند، که این موضوع اتفاقی نیست و نشان دهنده اهتمام همکاران ما در این حوزه برای درخشش هر چه بیشتر این دانشجویان است. این مایه مباهات ما است و از همکارانم در اداره کل امور شاهد و ایثارگر سپاسگزارم.

معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران در ادامه با اشاره به حوزه تربیت بدنی دانشگاه تهران، تصریح کرد: در حوزه تربیت بدنی و ورزش امسال، همکاران ما در اداره کل تربیت بدنی، سال پر کار و پر باری داشتند. چندین جشنواره و مسابقه ورزشی برگزار کردیم؛ در المپیاد ورزشی که قله فعالیت‌های ورزشی دانشجویان سراسر کشور است را با اختلاف زیاد، دانشگاه تهران مقتدرانه، هم در بخش پسران و هم بخش دختران قهرمان شد. تیم بسکتبال دانشگاه تهران در مسابقات اتحادیه دانشگاه‌های آسیا و اقیانوسیه مقام اول را کسب کرد که بسیار غرورآفرین بود و دانشگاه بیش از پیش برای فعالیت‌های بین المللی در زمینه ورزش ترغیب شد. همچنین پیگیری مسائل مربوط به زیر ساخت‌های ورزشی و فعالیت‌های بسیار دیگر که باعث افتخار ما است و از این بابت از همکارانم در اداره کل تربیت بدنی سپاسگزارم.

دکتر سرسنگی، ضمن برشمردن گستردگی فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران، در ادامه افزود: همکاران حوزه فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران سال پر کاری را پشت سر گذاشتند و کارهای بسیار ارزنده‌ای را به سرانجام رساندند. حجم کلان برنامه‌هایی که ما در این حوزه داشتیم، واقعا قابل قیاس با هیچ دانشگاهی نیست. هیچ دانشگاهی نمی‌تواند ادعا کند که می‌تواند حتی به ساحت فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران، نزدیک شود. چند طرح بسیار حیاتی و حساس در دانشگاه تهران در این اداره کل تبیین و تدوین شد از جمله طرح ارتقای شایستگی‌های اعضای هیئت علمی و مدیران که مصوب شد، طرح باشگاه دانش‌آموزی دانشگاه تهران که از سال آینده آغاز به کار می‌کند، طرح ایجاد بازارچه خلاقیت‌های شغلی دانشجویان و ده‌ها طرح و آیین‌نامه و مصوبه در کنار برنامه‌های متعددی که برگزار شد. برنامه‌هایی مانند روز جهانی علم، کانون بیست، نشریات دانشجویی، تشکل‌ها و … همگی مایه مباهات است و از این بابت از همکارانم در اداره کل فرهنگی و اجتماعی سپاسگزارم.

وی با اشاره به وضعیت موزه‌های فرهنگی، تاکید کرد: وضعیت این موزه‌ها بسیار بهبود پیدا کرده است، زمانی بود که دانشگاه نگران نگهداری درختان این مجموعه‌ها بود اما اکنون افق‌های بسیار درخشان و روشنی پیش روی ما است و این موزه‌ها به قطب‌های گردشگری تبدیل شده‌اند.

معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران همچنین در زمینه فعالیت‌های تئاتری دانشگاه تهران، گفت: مرکز تئاتر مولوی دانشگاه تهران از یک تالار مخروبه که سرنوشتش نامعلوم بود اکنون تبدیل به یک قطب مهم در فعالیت‌های تئاتری کشور و مخصوصا تئاتر دانشگاهی شده است، هم اجراهای ارزنده‌ای دارد و هم کارهای آموزشی و پژوهشی ارزنده‌ای دارد که از این بابت هم از همکارانم تشکر می‌کنم.

وی در پایان، تاکید کرد: ما در معاونت فرهنگی و اجتماعی باید رویکرد خودمان فرهنگی باشد یعنی اگر قرار است به ارتقاء فرهنگ در جامعه کمک کنیم، این امر میسر نمی‌شود مگر آن که خود ما روحیه و منش فرهنگی داشته باشیم، خصوصا در مواجهه با دانشجویان باید سعی کنیم که فضا و بستر مناسب را بیش از پیش برای فعالیت دانشجویان فراهم کنیم.

در پایان این نشست، از همه همکاران حوزه معاونت فرهنگی و اجتماعی تقدیر شد.